Make-up

MAC Relentlessly Red Lipstick

Yes, mijn eerste verjaardagscadeau van mijn cadeaubonnen is gekocht. Vandaag laat ik jullie met trots mijn nieuwe MAC Relentlessly Red lipstick zien. Inclusief swatches!

mac mac3

Over de MAC Relentlessly Red Lipstick

De lippenstift heeft de standaard vormgeving en zit in het vaste assortiment. Relentlessly Red is ‘Retro Matte’. Doordat de lipstick een matte finish heeft, is hij goed gepigmenteerd en zit hij lekker lang op je lippen.

mac2

mac5

De kleur is simpelweg fantastisch! Relentlessly Red is een rode lippenstift met een vrij koele ondertoon. . Opvallend, en een perfect kleurtje voor deze zomer! Ik zou Relentlessly Red zelfs aanraden aan jongere meiden, als eerste rode lipstick. Doordat de lipstick alleen onwijs droog is, is het wel een beetje lastig met aanbrengen. Wanneer ik van plan ben de lipstick te dragen smeer ik mijn lippen voor het make-uppen al in met balsem. Wanneer ik dan klaar ben met de make-up is de balsem ingetrokken en brengt de lipstick een stuk fijner aan.
Het grote voordeel hiervan is, dat hij ongelofelijk goed blijft zitten. Hij overleeft een maaltijd prima!

Wanneer hij er eenmaal op zit, is het genieten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de lipstick echt heel erg mooi vind. Ik ben blij met deze aankoop. Wel is het langer werk om de lipstick bij te werken, zo moet je ook echt de lipstick er zoveel van af halen en daarna weer opnieuw aanbrengen.

mac1

mac lipstick red

Conclusie

Hij is dus wat lastiger met aanbrengen en bijwerken. Maar MAC Relentlessly Red is zo onwijs gaaf! Ik durfde echt geen rood te dragen (roze liefhebber), maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad.  Hij blijft zo fijn zitten (totdat je hebt gegeten ofcourse), dat je er niet meer aan hoeft te denken!

Prijs en verkrijgbaarheid

De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas.

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Melike
  30 augustus 2016 at 16:53

  Ik vind het zo een prachtige diepe rode kleur, staat je ook heel goed!

 • Reply
  Esmay
  31 augustus 2016 at 23:08

  Die lipstick staat je mooi! Mooie kleur ook.
  Esmay blogde onlangs over: London is the place to be! (3)My Profile

 • Reply
  Marsha
  2 oktober 2016 at 17:05

  Mooie kleur! Hij staat je echt super! -x-
  Marsha blogde onlangs over: Vakantie op de Canarische eilanden, Lanzarote | Deel 1My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge