Portfolio

2

Wie ben ik?

Mijn naam is Beaudine van Zoeren, bezig met de opleiding: Communicatie en Multimedia Design (CMD) en freelancer visual designer. Voor dat ik met mijn blog begon had ik geen skills van schrijven, fotograferen en photoshop. Na een jaar ben ik mij gaan realiseren dat ik steeds meer geleerd over de skills die ik toen nog niet had. Ik heb toen gesolliciteerd bij een online fashionshop en daar heb ik mijn skills gecreerd. Nadat de werkperiode/stageperiode erop zat ben ik mij gaan verdiepen in visual design en ben ik de opleiding CMD gaan doen in Den Haag.


  3Wat doe ik?

Sinds mij baan bij de online fashionshop heb ik meer liefde gekregen voor fashion en beauty. Ik schrijf met veel liefde en passie en dat is ook wat ik probeer over te brengen naar de lezer. Als het goed is moet je mij stiekem in hoofd horen ;). Ik vind het leuk om flyers en posters te maken, maar ik vind het fotograferen en content schrijven ook heel erg leuk om te doen.

 


Wat vind je in mijn portfolio?1

Je vind hier een greep uit mijn projecten. Mijn blog (wanneer je op de afbeeldingen klinkt kom je bij het desbetreffende artikel) en mijn werk bij SNF (onderaan elke categorie staat een linkje naar de website) staan centraal. Ik zou zeggen klik erop los en laat je meeslepen met mijn creatieve en kleurrijke uitspattingen!