Over Beaudine

IMG_6769  

WIE BEN IK EN WAT DOE IK IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Mijn naam is Beaudine. Ik ben 22 jaar, geboren in Apeldoorn, maar helaas zijn me ouders gescheiden en ben ik samen met mijn moeder en twee broertjes ingetrokken bij mijn ‘stief ‘papa in Alphen aan den Rijn. Ja ik hoor je denken ‘stief’ tussen aanhalingstekens? Voor mij is hij gewoon mijn papa omdat, wij sinds 2002 een gezin vormen. In 2003 zijn ze getrouwd, en zijn we een happy family!!

Naast dat ik veel liefde heb voor mijn lieve vriend Dylan en mijn hond Nola, ben ik ook gek op schrijven; liefst met de hand, bakken, muziek, series, Facebook, shoppen, Blond Amsterdam en afspreken met vriendinnen! Ik ben verliefd op het leven!

In 2011 ben ik begonnen aan mbo 4 Onderwijsassistent. En na 3 jaar heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. In 2014 ben ik begonnen aan de pabo maar helaas door het niet behalen van de wiscat ben ik gestopt in februari. Ik heb toen heel lang getwijfeld wat ik eigenlijk wilde doen. Welke kant wil ik nu eigenlijk op? In mei 2016 heb ik de knoop doorgehakt en ga ik in september weer beginnen met een opleiding: Communicatie en Multimedia design aan de Haagse Hogeschool.

header

PERSOONLIJKE DOELEN;

Elke dag lachen, professioneler schrijven, betere foto’s maken,creatiever worden en natuurlijk opleiding zoeken die ik kan gaan doen.

BLOG.

In maart 2015 ben ik begonnen met happinessbybeaudine.nl. Elke werkdag vind je een artikel over allerlei dingen die mij gelukkig maken, beauty, fashion, food. Maar ook DIY ( Do It Yourself) en interieur inspiratie. Een heleboel dingen die ook jij misschien wel leuk vindt! Dus, ik zou zeggen: pak er een drankje bij en veel plezier bij het lezen van mijn blog.

SAMENWERKINGEN.

Omdat happinessbybeaudine.nl nog niet zo lang bestaat, zijn er nog niet zoveel samenwerkingen geweest. Lijkt het je leuk om met mij samen te werken, stuur dan een mailtje naar info@happinessbybeaudine.nl of laat een bericht achter via het onderstaand contactformulier.

Liefs, Beaudine

[contact-form-7 404 "Not Found"]