Over ons

Happiness by beaudine is opgericht door Beaudine in maart 2014. Toen ze in september 2016 weer aan een studie begon heeft ze in maart 2017 besloten om samen met Joanna te gaan bloggen. Beaudine wilde haar blog weer laten groeien en een blog waar meerdere onderwerpen aan bod kwamen.

Over Beaudine & Joanna

Beaudine en Joanna zijn goede vriendinnen geworden toen Joanna erachter kwam dat Beaudine weleens fotografeerde. Beaudine heeft toen een aantal keer foto’s gemaakt van haar zoontje. Sinds maart 2017 bloggen zij samen op Happiness by Beaudine.

Happiness by Beaudine is een blog met verschillende onderwerpen zoals; beauty, food, fashion, interieur, zwangerschap, uitstapjes en nog veel meer! Onze droom is om vrouwen te inspireren!

Naast bloggen houden ze ontzettend van kletsen, leuke dingen doen met Jayden, koken/bakken en lekker wandelen met Nola

Beaudine -22 jaar-, is 4 jaar samen Dylan, gaat samen gaan wonen in april 2017, heeft een lief hondje: Nola, Studente CMD in Den Haag, is dol op bakken, koken, shoppen, bloggen, knutselen, is bijzonder creatief en heeft een passie voor interieur en beauty.

Joanna -22 jaar-, is verloofd met Richard, moeder van Jayden, zwanger van tweede kindje, werkt 2 a 3 avonden met dementerende ouderen, is gek op koken, koffie, spelen met Jayden, erop uit gaan met het gezin.

Beaudine

Joanna

NB: na verloop van tijd zal dan ook de URL veranderen van Happinessbybeaudine.nl

SAMENWERKINGEN.

Omdat happinessbybeaudine.nl nog niet zo lang bestaat, zijn er nog niet zoveel samenwerkingen geweest. Lijkt het je leuk om met mij samen te werken, stuur dan een mailtje naar info@happinessbybeaudine.nl of laat een bericht achter via het onderstaand contactformulier.

Liefs, Beaudine & Joanna

[contact-form-7 404 "Not Found"]