Fashion

Outfit of the day | Denim

Het is eigenlijk alweer lang geleden dat ik een outfit heb laten zien aan jullie. Vandaag leek dit mij een goed idee. Hoe combineer ik denim met hakken en daarnaast welke (nieuwe!)accessoires draag ik hierbij.

Ik heb gekozen voor een lichtje spijkerbroek, een spijkerjasje, een blousje en grijze hakken. Allemaal leuke items die ik ook apart van elkaar draag. Ik vind hakken echt onwijs leuk staan, alleen ik vind het lastig om er ‘snel’ mee te lopen. Tijdens de verhuizing kwam ik erachter dat ik meer hakken heb als dat ik eigenlijk had verwacht! Meer hakken dan sneakers en dat terwijl ik echt een sneaker addicted ben geworden.


Mijn make-up is eigenlijk mijn dagelijkse look. Wel heb ik gekozen om een wat fellere lipstick te dragen. Ik draag hier de felle NYC lipstick. Verder draag ik sterren oorbellen die afkomstig zijn van Lucardi. Super fijne en schattige oorbellen al zeg ik het zelf! Wat ook heel leuk is. Mijn tragus piercing is een rosé gouden ster dus die passen onwijs goed bij elkaar!


Verder draag ik een heel leuk setje deze komen ook bij de Lucardi vandaan. Het is de Regal Mesh horloge met een rose gouden band. Het is een hele fijne en ook mooie horloge waar ik echt heel erg blij mee ben. Verder draag ik twee minimalistische armbandjes. De ene is zilver en de andere is een dun rose gouden armbandje met in het midden een hartje. Ik vind het vooral heel fijn dat ik van het rosé gouden armbandje zelf kan uitmaken hoe strak hij moet. Wat dus weer fijn is al je bijvoorbeeld wat dikkere polsen hebt. Ik heb hem wat strakker zitten zodat hij goed voor de horloge blijft zitten. De zilveren armband vind ik onwijs leuk bij de andere twee passen en is gewoon heel classy. Fijn setje dus waar ik echt heel blij mee ben. De minimalistische sieraden kun je hier vinden!

Wat vind jij van de sieraden van Lucardi?

Liefs, Beaudine

Dit artikel is een samenwerking

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Laura
  13 mei 2017 at 01:15

  Die lipstick is heel mooi zeg! Staat je goed!
  Laura blogde onlangs over: Catrice Glam & Doll False Lashes MascaraMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge