Interieur

Onze slaapkamer

Ik heb alles gedeeld qua moodboards van wat ik allemaal wilde in de slaapkamer, ik heb alleen nooit gedeeld hoe het nu is geworden.. Tijd dat ik dat eens ga doen. Ik laat vandaag zien hoe de slaapkamer er nu eigenlijk uit ziet.

Zodra je de kamer binnenkomt kijk je meteen tegen de blauwe muur aan. Ik heb gekozen voor blueberry dream van Flexa. Dit is een donkere kleur blauw, maar niet te donker. Mijn bed is wit gespoten. Eigenlijk wilde ik eerst alle meubels wit, maar toen ik de kast van mijn oma kreeg en het zonde was om die te verven. Heb ik die maar zo gelaten.

Zoals je ziet een hele mooie kast. Links heb ik een foto staan van opa en oma en hier liggen mijn sieraden (die ik elke nacht af doe). Aan de rechterkant staat mijn make-up. Ik slaap ook aan de rechterkant van het bed, dus dit is een beetje mijn stukje. Ik ben nog opzoek naar iets voor aan de muur, maar ik kan nog niks vinden.

Aan het voeteneind staan twee Ikea kasten. Nu kwamen we tijdens het in elkaar zitten van de kasten achter dat het twee verschillende waren. CRAP… In de vakskasten liggen eigenlijk alleen maar dingen van mij. Mijn nagellak, krultangen, deken, boeken en andere prulletjes. Op de kast staat een tv die niet aangesloten is, maar deze stond eerst in de woonkamer en daar hebben we nu een nieuwe. Verder ook een standaard en daar hangen mijn kettingen aan.

Ik moet nog opzoek naar iets voor boven het bed en andere nachtkastjes, maar verder ben ik best wel tevreden!

Wat zou ik boven het bed en boven de kast neer kunnen hangen?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annemae
    28 juni 2017 at 13:03

    Ziet er leuk uit Beau!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge