Nola

Furry Tag | Nola

De allerliefste, geweldigste hond van de wereld! En daarom vul ik voor jullie deze furry tag in zodat jullie Nola beter leren kennen!

Wat is de naam van je huisdier?

Nola!

Wat voor dier is het en wat voor ras?

Nola is een hond, een kruising tussen een kooiker en een sheltie.We wilden graag een kooiker. We gingen langs en we waren verliefd echt smoor verliefd. Later bleek dat ze gekruist was met een Sheltie.. Ze bleef klein werd niet groter terwijl, een kooiker een stuk groter is. Maar nooit heb ik spijt gehad want, wat ik ze een lieverd!Hoelang heb je je huisdier al?

Hoelang heb je je huisdier al?

Nola hebben we sinds november 2012. Eigenlijk is Nola van het hele gezin. Maar toch voelt het als mijn eigen hondje!

nola1

Hoe heb je je huisdier gekregen?

Zolang als ik weet hebben we huisdieren gehad. Toen ik jonger was altijd een hond en kat. We gingen verhuizen en ik kreeg ratjes. Hierna zijn we verhuisd naar een eengezinswoning en kregen we een hond genaamd Torak (heidewachtel) en 2 katten (Mika en Indi), Indi overleed helaas maar Mika is nog steeds bij ons. En na lang zeuren mochten we nog een hondje Nola.​​​

Hoe oud is je huisdier?

Nola is iets ouder als 2 jaar.

Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?

Als je aan Nola vraagt of ze mee gaat. Dan kijkt ze, rent naar de deur en zit op de mat. 2 seconden rent ze op je schoot met de vraag van; Ik mocht mee toch?!?! Ze is altijd vrolijk, altijd! Elke dag heeft ze haar 5 minuten gekte. Waarbij ze 5 minuten lang rondjes rent door de kamer.
Als ze een snoepje krijgt en ze heeft der bui… Dan eet ze dat snoepje voorlopig niet op. ze loopt er omheen, gooit ermee, jij moet er mee gooien, springt er bovenop en na verloop van tijd eet ze het snoepje op (vergis je niet dit duurt zo een uur of 3)
nola2

Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?

Alles, echt alles! Je kan eigenlijk zeggen waar ik ben, is Nola. Behalve op me werk natuurlijk 😉

Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?

De knuffelmomenten, haar kennismaking met de sneeuw + de 5 minuten-gekte, ijsje eten na het wandelen… Zoveel dingen om op te noemen!

Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?

Nolaatje, kind, slaapkop, droppie, muppet
 
Liefs,
Beaudine & Nola
  nola3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge