Fashion

Nikon P90 & Myjewellery

Een nieuwe ‘New in’. Vorige week vrijdag kwamen mijn 2 pakketjes binnen waar ik op zat te wachten! Vandaag laat ik jullie zien wat er in de pakketjes zat!

New in | Camera

Jaa ik kreeg mijn camera binnen: de Nikon P90 en echt ik ben super enthousiast. Hij heeft 24 x zoom, iso waarde: 6400 en een kantelbaar scherm! Voor mij wat het belangrijk dat het scherm kon kantelen en als ik foto maak, de achtergrond wazig is! Dit allebei maakt hij super waar!

nikon

Foto’s maken overdag

Toen ik hem binnen kreeg, heb ik meteen het geheugenkaartje overgezet naar deze camera en begon ik te schieten. Vanaf de bank naar de muur en buiten met nagellak. Ook heb ik vanaf ons balkon naar beneden gezoomd en een foto gemaakt van een plant. Ook die foto’s waren prachtig!

voorbeeld overdag

Foto’s maken in de avond

Ik vroeg mij af: ‘Zal de flits ’s avonds niet over belicht zijn?’ Neeuhhh Ik heb deze foto’s gisteravond nog gemaakt van Nola en op de laptop zijn ze prachtig! Ja, ik ben zeer tevreden met deze camera!

voorbeeld avond

Vanaf nu zullen er geen foto’s meer online komen die gemaakt zijn met mijn Iphone 4s. Er komen alleen foto’s online die gemaakt zijn met mijn Nikon. Natuurlijk moet ik nog flink spelen met alle instellingen, maar ik ben al heel erg blij.

New in | my jewellery

Voor mijn verjaardag had ik een fashioncheque gehad. Bij my jewellery viel mij een super mooi zilveren amband op. Ik heb nog even getwijfeld of ik voor zilver of rosé ging, maar ik ben voor zilver gegaan. Op de armband staat de quote: ‘My aspiration in life is to be happy’. Ook hier ben ik echt super blij mee!

armband

Dit waren bij nieuwe aankopen 🙂

Heel veel liefs,
Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hoe bewerk ik mijn foto's Deel 1 | Happiness by Beaudine
    23 september 2015 at 20:27

    […] hoe bewerk ik mijn foto’s en hoe maak ik ze lichter voor op mijn blog? Sinds ik mijn camera Nikon coolpix P90 heb, verschijnen er op mijn blog alleen nog maar afbeeldingen die gemaakt zijn met mijn camera. […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge