Fashion

Fashion by Happiness | Michael Kors Jet set travel bag

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe liefde zien! Ik had echt een nieuwe handtas nodig en nu ik op vakantie was, zie je daar zoveel verschillende merken. Ik had tegen Dylan gezegd; ‘Als we dan toch bijna geen geld opmaken, (we zaten all-inclusive en op Kos was er niet heel veel te doen) wil ik heel graag kijken voor een Michael Kors tas. Lees hier meer over deze beauty!

Ik ben echt heel erg verliefd op de Michael Kors tassen en horloge. De tassen zien mooi en chique uit. Alleen vind ik het persoonlijk veel te duur om dat neer te leggen voor een tas of horloge. De onderkant wordt snel kaal en op horloges komen snel krassen. Nee met een gewone salaris vind ik het zonde om een dure tas te kopen.

MK1

Ik koos voor een zwarte tas omdat, ik hem dan sowieso bij alles kan dragen. Natuurlijk stonden er ook andere kleuren op de planken maar, ik vond zwart het mooiste. Deze Michael Kors tas is natuurlijk een imitatie maar, dat weerhoudt mij er niet van om van deze beauty te houden!

MK

De Michael Kors Jet Set Travel Shopper is een grote tas waar ik ontzettend veel in kan doen. De tas 2 grote vlakken, in het midden zit ook een vak met een rits. Daarnaast zitten er nog een aantal kleine vakjes in waar je het één en ander in kan opbergen. Als ik nog op school had gezeten, had ik niet voor deze tas gekozen. Hij kan niet dicht. Maar je portemonnee kan je natuurlijk in het middenvak opbergen, waar de rits in zit.

1

Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe tas en ik hoop dat hij onwijs lang mee gaat! Nu alleen nog opzoek naar een horloge want, ook daar heb aan zitten denken.
De Michael Kors Jet Set Travel Shopper kostte in Griekenland €63,50

Pssstt…. Morgen heb ik een nieuwe outfit online staan waar deze beauty ook in voor komt!

Wat vind jij van deze beauty?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge