Persoonlijk

My birthday wishlist | van polaroid tot nagellak

Jaaa ik ben bijna jarig! Aanstaande zaterdag word ik 21 jaar jong! Mijn verjaardag vind ik echt het leukste wat er is! Zaterdag ben ik samen met mijn broertje jarig, hij wordt 15 jaar. Samen met mijn andere broertje (hij is 18 juni jarig en wordt 19 jaar) vieren wij 6 juni onze verjaardag voor familie. Benieuwd welke cadeautjes ik graag zou willen? Lees snel verder!

Met je verjaardag mag je eigenlijk alles vragen. Je hoeft niet te kijken of het te duur is, vragen mag altijd ;). Nu ben ik niet zo van de dure cadeautjes ( ja af en toe wel, maar dit jaar niet)

♥  Ik ben gek op blond! Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen. Ik zou heel graag nog de fondueset en de espressokopjes willen hebben ♥♥♥
♥  Ook houd ik onwijs van ernest horloges! Ze hebben zoveel verschillende mooie kleuren, die ook nog eens bij je outfit passen en niet geheel onbelangrijk; ze kost niet meer als €20,- Echt een enorme pluspunt!
♥  Nagellakjes… Ik kan er niet genoeg van hebben. tot nu toe bestaat mijn nagellak stash uit essence en catrice. Graag wil ik nog Esssie nagellak. De kleurtjes vind ik zo mooi en vrolijk!
♥  Ik ben GEEN sporter, maar sinds ik zoveel positieve verhalen heb gehoord over de hoelahoep; zou ik zo graag een hoelahoep willen. Gewoon voor mijn conditie, niet op af te vallen hoor 😉
♥  Met mijn iphone maak ik mijn foto’s op mijn blog. Instagram spam ik vol met leuke foto’s. Ik vind het echt ongelofelijk leuk om steeds betere foto’s te maken. Nu lijkt het mij leuk op deze foto’s uit te printen met een polaroid camera! Gewoon om al mijn instagram foto’s leuk op te hangen.
♥  Ik zie een wordbanner veel op Pinterest voorbij komen, nu lijkt het mij ontzettend leuk om zelf ook een wordbanner te maken. Elke seizoen of gelegenheid een ander woord maken. Onwijs cool toch?
♥  Naast al deze gadgets en hebbedingetjes word ik ongelofelijk happy van geld of waardebonnen om te shoppen. Zeker omdat wij de nacht van 6 op 7 juni lekker op vakantie gaan naar Griekenland! 🙂

Welke cadeautjes zou jij ook graag willen hebben?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge