Fashion

Mini shoplog | Nelson, Blond Amsterdam & Mini in the box

Het is weer tijd voor een nieuwe shoplog. Ik heb afgelopen weekend lekker geshopt bij de V&D, Nelson en Sneakers. Ook kwam er een waanzinnig leuk pakketje binnen. Waar ik eigenlijk al een maand op wacht!

MUSTANG LAARSJES

Ik vind ze zo waanzinnig gaaf! Ze lopen heerlijk en zijn ook nog eens lekker warm! Ik heb deze mooie laarzen gekregen van mijn ouders. Ze waren in de uitverkoop bij de Nelson en waren ongeveer €45 a €50,- we kregen namelijk 40% korting! Daar kon ik ze natuurlijk niet voor laten liggen!
Mustang enkellaarsjes Mustang enkellaarsjes

ADIDAS TORSION

Afgelopen zaterdag was ik samen met Dylan even shoppen in het dorp. Schoenen winkels als Sneakers en Foot locker negeren wij niet. We lopen altijd wel naar binnen. Die bewuste zaterdag dus ook en dan ook nog een 20% korting op de gehele collectie!! Allereerste vielen mijn ogen op deze Adidas FLux Rose, maar poterdikkie hadden ze die niet in grotere maten!
adidas toirson

Toen kwam ik deze Adiadas ZX Flux Running White. Ik vroeg de verkoper om mijn maat en probeerde ze uit. Shit! Deze voelde heel raar met lopen. Er zit namelijk een voorgevormde zool in. Ik had niet meteen het gevoel: ‘Ik moet deze hebben.’ En heb ze laten staan… We liepen naar de Media Markt en toen we toch terug liepen wilde ik ze nog één keer aan. Oké misschien is dit wel heel goed voor mijn enkels? En wat als ik er meer op loop? Het voelde eigenlijk al wat meer vertrouwd! Wiehoee ik nam ze mee! En tot nu toe 0,0% spijt!
adidas toirson adidas toirson

HOESJES VAN MINIINTHEBOX.COM

4 september heb ik 3 hoesjes besteld op Mini in the box. 2 voor mij en 1 voor Dylan. Helaas heeft Dylan inmiddels een Iphone 5s en is het hoesje met de skulls overbodig!
Ik ben helemaal verliefd op de mijne. Ze zijn verschrikkelijk mooi en het materiaal vind ik ook heel fijn! Helaas moet je wel heeeeel veeeeel geduld hebben want ik kreeg ze pas de 26ste binnen, maar dat is het wel 100% waard.
Mini in the box telefoonhoesjes voor iphone 4s

BLOND AMSTERDAM

Het was weer prijzencircus bij de V&D. De afgelopen maanden (4!) heb ik geen Blond servies gekocht, maar nu er 25% korting was vond ik dat ik wel iets mocht kopen. Ik heb alles van Blond keer 2. Alleen miste ik deze pareltjes nog! Dit keer was ik dus, maar €22,92 kwijt in plaats van €29.90 #TSJAKKA
Blond amsterdam Blond amsterdam

Q: Wat vinden jullie van mijn nieuwe pareltjes?

XX Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge