Fashion

Mijn aankopen van AliExpress.

Ik ben verslaafd geworden aan dingen kopen op AliExpress. Hoewel ik het nog maar sinds kort heb ontdekt. En nog niet heel veel binnen heb wil ik jullie toch mijn beste en ook soms slechte aankopen laten zien.

Omdat het vanuit China komt kan het heel wat maanden duren voordat je bestelling binnen is. Het is ook altijd een verrassing wanneer je pakje komt. Je kan wel je pakje volgen via de AliExpress app maar daar moet ik bij zeggen dat het niet altijd klopt want, Zo had ik een keer dat er stond dat het pakje nog werd verzonden terwijl die al in de brievenbus lag. Daarom is het altijd een verrassing! Ik zal hier nu een lijstje neer zetten met wat ik tot nu toe binnen heb gehad en wat ik er van vind.

Roze spiegel case voor iPhone 6.

Wat vind ik er van?

Ik vond het eerst een super leuk hoesje. Lekker makkelijk om even snel te kijken of je make-up goed zit voordat je bijvoorbeeld een belangrijk afspraak binnen loop. Ook maakt dit hoesje je mobiel niet super dik of groot, en dat vind ik vooral heel fijn. Maar nu ik hem al een paar weken om mijn mobiel heb komen er veel krassen op, daardoor zie je er niet veel meer door heen.

Wat koste die?

Hij koste maar €1,93 en ik heb er 2 weken opgewacht toen was die al binnen.

Zou ik hem nog een keer bestellen?

Voor die €1,93 zou ik hem zeker nog een keer bestellen. Hoewel ik nog heel wat hoesjes heb liggen vind ik deze echt super fijn!

Vrouwen schouder tasje

Wat vind ik er van?

Ik vind het een super fijne tas. Hij is lekker klein dus erg geschikt als je niet heel de dag met een grote tas wilt tillen. Wel vind ik het schouder bandje erg dun. Dus ik vraag me af hoelang het duurt voordat die kapot gaat. Daarom moet je de tas ook niet te zwaar vullen.

Wat koste die?

Hij koste €12,82 en ik had hem binnen 4 weken binnen. En moest hem ophalen bij een ophaal punt in de buurt van mijn huis. Als je pakketje niet in de brievenbus past dan krijg je een brief dat je hem zelf moet ophalen.

Zou ik hem nog een keer bestellen?

Of ik hem nog een keer zou bestellen weet ik eerlijk gezegd nog niet. Ik vind het nu een super fijne tas maar misschien als die straks kapot is wil ik een andere tas ( ik wil al snel weer een nieuwe tas haha!)

Vrouwen portemonnee + telefoon houder

Wat vind ik er van?

Ik keek onwijs uit naar mijn aankoop,Ik vond het er zo te gek uit zien. ook al moest ik aardig lang wachten voordat hij binnen was (bijna 2 maanden). Toen hij eindelijk binnen was was ik in het begin een beetje teleurgesteld. De rits voor je kleingeld zakje is heel losjes dus als je al veel klein geld heb gaat dit niet werken. Je heb maar 1 vakje voor je briefgeld. En dan komt het deel voor je pasjes, het zat zo strak dat ik mijn pasjes niet eens meer uit kreeg. Ik heb toen alleen mijn belangrijke pasjes erin gedaan en ik dacht ik ga hem toch een tijdje proberen en dan zie ik het van zelf of ik hem hou of niet. Nu gebruik ik hem al een aantal weken en ik ben er nu wel aan gewend. De vakjes van me pasjes word nu wat losser dus langzaam kunnen er pasjes bij. Om je mobiel in te doen is die wel super handig. Ik ga vaak weg alleen met mijn portemonnee en vooral in de zomer heb ik niet altijd zakken om mijn mobiel kwijt te kunnen. Dus nu heb ik alles in 1.

Wat koste die?

Hij koste €12,56. ik heb er wel heel lang op moeten wachten. Bijna 2 maanden.

Zou ik hem nog een keer bestellen?

Nee ik denk het niet. Ik denk dat ik toch liever voor een andere zou gaan. Hoewel ik de buitenkant super mooi vind!

Welk product zou jij kopen?

Liefs, Joanna

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  29 maart 2017 at 10:18

  Ik probeer zo weinig mogelijk op AliExpress te kijken, want ik kan me nooit inhouden! :’D Mijn laatste bestellingen waren wel allemaal dingen die ik nodig had, zoals een case en een sleeve voor m’n nieuwe MacBook Pro.
  Jessica J. blogde onlangs over: Vijf redenen waarom de lente ontzettend kut isMy Profile

  • Reply
   Joanna
   2 april 2017 at 21:29

   jaa ik probeer ook alleen iets te bestellen wat ik echt nodig heb. maar dat lukt niet altijd even goed helaas haha.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge