Make-up

MAC Diva lipstick

Oeps, alweer een MAC review! Deze prachtige lipstick heb ik gekocht van Douglas bon voor mijn verjaardag. Ik ben steeds meer gaan houden van donkere lipsticks en daarom vond ik het eens tijd dat ik om een donkere lipstick in mijn stash te hebben! Zeg maar hallo tegen beauty MAC Diva!

lipstick2

Over de MAC diva lipstick

Mac Diva is een prachtige, donker rode kleur met een matte finish. Dit is wat MAC Cosmetics zelf zegt over de lipstick:  “De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt.” Zou het dan echt zo zijn? Ik ben benieuwd.

lipstick3

Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn arm. De kleur is enorm gepigmenteerd. Hij is diep rood van kleur en werkelijk prachtig! Op mijn huid is die al prachtig laat staan op mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. Je kan nog heel vaak ‘wrijven’met je lippen.

lipstick

Die kleur!!! Hier word ik zo verliefd van! Hij blijft prima zitten. Een maaltijd overleeft hij wel, maar daarna moet ik hem wel bijwerken. Daarnaast geeft hij snel af. Ik ben gewend dat matte lipsticks niet afgeven, dat was dus even wennen. Op mijn boterham en kom zaten zo allemaal rode lippen haha!

lipstick5

Conclusie:

Hij is vrij makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd en blijft een maaltijd zitten. Helaas geeft hij dus snel af en is hij minder mat als ik had gedacht.

Prijs en verkrijgbaarheid

De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas.

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge