DIY

Review | Maak van jouw foto’s een blijvende herinnering!

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van fotofabriek.nl. Of ik een fotoboek wilde maken en hier een artikel over wilde schrijven. Ik liep al een tijdje met het idee rond, om een fotoboek te maken over mijn blog. Want als we eerlijk zijn tegen elkaar: soms snappen familieleden niet helemaal wat je bedoeld met blogger zijn. Daarom heb ik een fotoboek gemaakt over mijn blog.

Op de website van fotofabriek.nl kun je een software downloaden, die je op je computer kunt installeren. Je kunt dan het boek ook offline afmaken (boven heb ik niet altijd optimaal wifi, dus dit is zeker een pluspunt). De software is erg overzichtelijk en ik kon vrij snel alles vinden. Zelf heb ik voor een leeg template gekozen en een staande versie(A4), want crea bea zijn is mijn ding en dat wilde ik ook graag. Als je een foto plaatst kan je het formaat wijzigen. Er komt dat een driehoekje te staan, als de afbeelding geen mooie resolutie heeft. Zo kun je dus afstemmen of je misschien een andere foto moet gebruiken. Ben je helemaal tevreden? Dan kan je het product bestellen, ook dan geeft het programma nog een keer aan dat er afbeeldingen zijn die geen mooie resolutie hebben. Zo kun je dus de foto’s nog wijzigen/kleiner maken, voor je het product werkelijk hebt besteld.

fotofabriek3 fotofabriek2

Donderdags was mijn artikel in bestelling en ’s maandags had ik het product al op mijn mat liggen. Dat hebben ze aardig rap gedaan, toch?! In ieder geval was hij slim verpakt en kon hij geen kant op in de doos. Mijn eerste indruk was goed! Een harde, roze, glanzende kaft, die er goed uit ziet. Dat belooft wat voor de binnenkant! De kleuren zijn wederom super helder en het papier is super stevig! Ik vind het wel jammer dat ik aan het begin en einde een leeg dik vel papier heb zitten. Wanneer je het fotoboek dus opslaat zie je eerst een vel papier en daarna pas mijn intro.

fotofabriek4 fotofabriek5
Dit is ook echt het enige kleine nadeel, verder is het een fotoboek waar ik echt ontzettend tevreden over ben! Vandaag ben ik op weg naar familie in Apeldoorn en wederom zit dit boek in mijn tas om er lekker mee te pronken!

Wil je ook zo’n mooie fotoboek met heldere foto’s? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen op fotofabriek.nl. Hier vind je alle fotoboeken die ze hebben en dan kan je zelf een keuze maken, welke fotoboek jij graag wilt hebben!

See you next time,
Beaudine

Dit artikel bevat een product die ik gekregen heb voor een review,
het artikel is ten alle tijden geschreven met mijn eigen, persoonlijke mening!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge