Blogger things

Links I love #2

Afgelopen week tijdens het doorlezen van een aantal blogs, kwam ik weer een aantal hele leuke links tegen die ik graag met jullie wil delen! Wat dacht je van Valentijns popcorn met chocolade? Of een ringlicht voor je smartphone? Check snel het artikel voor nog meer links!

1. Lieve Shifra heeft een onwijs gave bureaustoel met modpodge gemaakt. De bureaustoel is gecombineerd met goud en stof. Vanaf het eerste moment was ik er al onwijs verliefd op! Ik vind hem echt heel gaaf! Shifra deelt vaker haar DIY projecten en ze legt dit zo fijn uit, dat ik eigenlijk direct zelf aan de slag wil gaan!

2. Valentijnsdag is alweer een week geleden, maar toen ik het recepten van Valentijns popcorn met chocolade voorbij zag komen…. Ik was op slag verliefd tot over mijn oren! Het lijkt mij zo verschrikkelijk lekker en hij staat zekers te weten op mijn lijstje met recepten die ik nog wil maken. Wel onderaan, want ik denk dat ik echt stapelgek ben op dit recept!

3. Elise schreef een review over producten van Catrice en toen ik dit artikel las dacht ik echt alleen maar deze lipstick MOET ik hebben haha! Tegenwoordig google ik eerst het product en check ik of er een review over geschreven is. Het is mij iets te vaak overkomen dat ik thuis kwam en het product totaal NIET bij mij paste… Ik was daarom heel blij met de review van Elise.

4. Ik ben eigenlijk al wat langer opzoek naar ringlichten en softboxen. Toen Larissa het artikel schreef over een ringlicht voor je smartphone, wist ik niet hoe snel ik er op moest klikken! Helaas heb ik al een bestelling staan bij miniinthebox, dus deze geweldige gadget moet nog even wachten, helaas!

5. Chocolade, ik kan er niet genoeg van krijgen! Ik let natuurlijk wel een beetje op met hoeveel ik ervan eet haha! Maar Femke schreef over simpele nutella koekjes met maar 3 ingrediënten. Het enige wat je nodig hebt is bloem, Nutella en een ei! Dit klinkt toch amazing! 5 seconde later…… Een nieuw recept heeft zich toegevoegd aan mijn lijstje met recepten! #oeps

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge