DIY Make-up

Je eigen zoete lipscrub maken

DIY lipscrub

Wauw, wat is dit onderwerp lang geleden zeg! Ja, dat vond ik ook en daarom is het weer tijd voor een super leuke DIY. Deze keer gericht op beauty. Ik heb namelijk een overheerlijke lipscrub gemaakt!

DIY lipscrub

Wat heb je nodig?

♦ Kokosvet
♦ Suiker
♦ Vanille suiker
♦ Sap van frambozen
♦ Lepel

Ik heb voor het sap gekozen van frambozen, omdat als ik hele frambozen zou nemen, zouden er teveel pitjes in komen en dat maakt dat mijn lipscrub moeilijker op te smeren was. Ik heb gewoon gekozen voor diepvries frambozen, als je die laat ontdooien komt er een heleboel sap vanaf.

DIY lipscrub DIY lipscrub

Voor een klein potje heb ik 1 theelepel kokosvet en 4 theelepels suiker gemengd. Daarna voeg ik de sap van de frambozen toe en een theelepel vanille suiker.

DIY lipscrub DIY lipscrub

Je kunt natuurlijk elk soort sap gebruiken die jij wilt. Dat maakt niet uit. De vanille suiker zorgt voor een lekker smaakje, wanneer je je lippen aflikt. Mijn frambozensap was namelijk een beetje zuur. Je kunt de frambozensap dus ook achterwegen laten.

Zou je deze lipscrub ook zelf willen maken of koop je ze liever in de winkel?

See you next time,
Beaudine

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marjoleinee
  25 april 2016 at 18:02

  Dit is echt een leuke DIY , deze ga ik onthouden!
  Marjoleinee blogde onlangs over: Shaaanxo palette | BH CosmeticsMy Profile

 • Reply
  Engelina
  16 mei 2016 at 19:00

  Het is een leuke diy maar ik ken een fijne webshop waar je 50 ml voor nog geen 4,00 krijgt en dat is dan voor mij wat fijner omdat ik uit allerlei geurtjes kan kiezen zonder moeite te doen .

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge