Nola Persoonlijk

Ik kan niet zonder…

Er zijn een aantal dingen waar ik echt zonder mee kan! Waarvan ik niet moet denken dat ik dat morgen niet meer heb. Ik ben aan sommige dingen gewoon verslaafd maar, ach who cares? Kijk je mee naar de 9 dingen waar ik niet zonder kan?

♣ Ik kan niet zonder: Muziek
Spotify is echt alles. Opruimen of gewoon even relaxen buiten of in de woonkamer, een muziekje vind ik altijd fijn! Er gaat geen dag voorbij dat ik géén muziek luister.

♣ Ik kan niet zonder: Series
Kleedje + thee + serie = genieten! Ik kan een serie echt dagen achter elkaar afkijken. Daarna is het behoorlijk afkicken. Zo vond ik het heel erg dat Gossip Girl was afgelopen. Dylan daar in tegen niet denk ik! Verder kijk ik veel Pretty Little Liars, Orange is the new black (al moet ik wachten op het volgende seizoen)

♣ Ik kan niet zonder: Familie & vrienden
Ik heb een familie waar ik voor door het vuur ga. Ik kan dat toch niet zomaar weglaten? Zij zorgen voor een lach op mijn gezicht. Helaas wonen ze allemaal ver weg en zie ik ze niet iedere dag. Maar met een gesprekje met oma kan ik onwijs hard lachen. Ik heb één beste vriendin en een hoop vrienden waar ik allerlei leuke dingen mee doe. Ik weet zeker dat wat er ook is, ik altijd bij ze terecht kan. Ze zullen er altijd voor me zijn!

Family
♣ Ik kan niet zonder: Pinterest
Heerlijk vind ik het om gewoon ‘even’ te pinnen. Kijken wat voor leuks er allemaal tussen staat. En dan opslaan op mijn eigen borden. Vaak pin ik nog even voor het slapen of als het op mijn werk rustig is. Hier kun je me volgen!

♣ Ik kan niet zonder: Dylan
Ohh ja zonder hem kan ik niet meer. Misschien beetje verslaafd? Gewoon verslaafd aan alle liefde die hij geeft. Ik ben zo intens gelukkig met hem! Hij doet alles voor me. En staat dag en nacht voor me klaar! Wat er ook is, ik kan altijd bij hem terecht.

Dylan en ik
♣ Ik kan niet zonder: Instagram
Regelmatig post ik een foto om instagram. De hele dag door kijk ik foto’s van anderen, like ze en geef soms een reactie. Hier kun je me volgen!

♣ Ik kan niet zonder:  Nola
Nola.. Ohh wat houd ik van haar. Toen we haar gingen halen heb ik samen met mijn broertje 2 maanden (zo eigenwijs was ze) op de bank gelegen omdat, ze niet wilde slapen in de bench. Maar tot op de dag van vandaag als ik een dagje vrij ben haal ik haar op, om haar een dagje bij mij te hebben. Knuffelen, wandelen, slapen alles doen we samen! Van haar houd ik het alllerrrrrrrmeeste 😉

nola

♣ Ik kan niet zonder: Blond Amsterdam
Zoals ik in een vorige post al zie. Ik ben verslaafd! Het is zo vrolijk. Ik kan het hier bij me vriend niet kwijt maar, bij mijn ouders staat mijn kast vol! Echt ik ben gek op blond. Het liefst drink ik alleen uit mijn mokken. Ontbijt ik uit mijn kommen en lunch ik op me borden!! Het staat zo vrolijk!

♣ Ik kan niet zonder: Iphone
Haha! Waar ik ben is mijn Iphone! Die vergeet ik niet. Ik vergeet eerder mijn portemonnee als mijn Iphone! Ik doe er alles mee. Sinds ik niet meer op school zit is mijn Iphone mijn agenda. Whatsappen met de leukste mensen, Facebooken echt van alles.

Waar kan jij echt niet zonder mee?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge