Persoonlijk

Mijn favorieten vloggers!

Ik doe het ’s morgens, ’s middags en het liefst ’s avonds, ik heb het natuurlijk over het kijken van vlogs. Vloggers zijn personen die hun activiteiten laten zien, dit kan dagelijks of wekelijks. Vandaag laat ik aan jullie mijn 4 favoriete vloggers zien!

@2WMN
2WMN is het persoonlijke lifestyle kanaal van Willemijn & Martine. Ook hebben ze een beautykanaal genaamd: Life,LifeGorgeous. Op 2WMN vind je video’s zoals vlogs, DIY, recepten etc. De 2WMN video’s komen op vrijdag online!

@Hans en Sifra
Het kanaal van Sifra en Hans. Sifra heeft een blog. Op haar blog schrijft ze over simpele DIY’s, gerechten en stylingtips. Op dit kanaal is er elke dag een vlog te vinden van Sifra en haar man. Gewoon onwijs leuk om te kijken en enorm gezellig!

@lottelovesbeauty
Lotte is een hele vrolijke dame die (zoals ze dat zelf zegt) graag een wingerd eyeliner praat en gek is aan beauty. Haar video’s bestaan vooral uit make-up, maar ook haarstijlen, shoplogs en VLOGS!


@crocojill
Jill is een volger die elke dag een blog post. Ze filmt al haar dagelijkse activiteiten. Daarnaast komen er af en toe ook extra filmpjes online. Die kunnen over beauty, fashion of lifestyle gaan!

Zou jij ook willen vloggen? En welke vloggers moet ik nog meer volgen?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Bettie
  2 juli 2016 at 20:36

  Ik volg zelf geen Nederlandse vloggers, maar wel leuk om jouw favorieten te zien. Ik kende Hans en Sifra nog niet, maar de eerste minuten van de vlog zijn wel super leuk! Ik ga straks de rest van hun kanaal maar even bekijken.
  Bettie blogde onlangs over: Happy moments #24My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge