Nola

Hi lieve lezers,

Mijn naam is Nola en mijn baasje is Beaudine, de eigenaar van deze blog. Steeds als ik weer een dagje bij Beaudine mag zijn, is ze onwijs veel bezig met haar blog. Dat dit belangrijk is geworden voor haar, zie ik ondertussen ook wel!
Nu vond Beaudine het een leuk idee om mij een eigen plekje te geven op haar blog. Gewoon een ienieminie eigen stukje. Dit houdt niet in dat ik elke week een stukje vertel over mijzelf, maar hier onder staan artikelen die met mij te maken hebben, waar ik in voorkom of die Beaudine over mij gemaakt heeft!

481735_260675550725191_2116378555_n

Laat ik eens wat vertellen over mijzelf!

Ik ben gek op mijn baasje en Beaudine is gek op mij. Vaak knuffelt ze mij dood (naja niet echt dood, anders zou ik dit verhaal niet aan jullie vertellen), spelen we met mijn knuffels en ik mag lekker loslopen, als we gaan wandelen.

Bij Beaudine haar ouders, waar ik eigenlijk altijd ben, lig ik altijd overal en nergens. Ik heb een bench maar grootte deels van de dag ligt mijn grote vriend Torak erin. Toen ik klein was waren we helemaal geen goede vrienden, ik wilde dolgraag spelen maar Torak was altijd bang dat hij mij pijn deed en deed dan super lelijk tegen mij. Nu ben ik groot en kan ik Torak aan, we spelen wat af. Ook ben ik beste vrienden met de kat Mika. We knuffelen samen, spring ik op zijn rug en ren ik super snel achter hem aan!

nola-pup

Maar als ik dan met Beaudine mee mag…

Mag ik overal mee naar toe. Eigenlijk moet ik overal mee naar toe. Ik zie Beaudine niet elke dag meer omdat ze gek is op Dylan ( hem vind ik ook onwijs leuk) en daar ook onwijs vaak is. Als ik dan bij Beaudine ben, wil ik helemaal niet alleen thuis blijven. Ik blaf gerust alles bij elkaar en ik loop zoveel mogelijk achter haar aan, zodat ik zeker weet dat ze mij niet alleen laat. Als ik dan eindelijk weer met ze mee mag… Zit ik het liefste op schoot in de auto om alles goed te kunnen bekijken en de allergrootste mond op te zetten tegen de hondjes die buiten aan het wandelen zijn.

Eenmaal bij Dylan thuis word ik altijd opgetild bij de eerste grote trap omdat die trap zeer doet aan mijn pootjes.. Zodra Beaudine of Dylan mij loslaat spring ik uit hun handen en ren ik zo snel mogelijk naar de deur. Zodat ik snel naar binnen kan lopen om te kijken of de vader van Dylan er is, voor mijn plakje kaas. Ja, echt ik zeur net zo lang totdat ik een plakje kaas heb gekregen.

IMG_3009

Dingen die ik leuk vind om te doen:

Ik vind het heerlijk om te wandelen, het liefste loop ik los. Soms luister ik niet zo goed en krijg ik flink op me donder. Maar lieve Beaudine, ik moet het allemaal nog een beetje leren! Met een bal hoef je ook niet aan te komen, daar ren ik achteraan maar terug brengen doe ik niet. Ook voor pootje geven vertik ik waarom? Ik ben gewoon veel te lui! Ik weet nog heel goed dat Beaudine en Jordy (het broertje van Beaudine) uren tijd hadden gestoken in het volgen van een hondencursus. Toen ik dik 2 maanden, elke dag bezig was met het leren van ‘af’ en dit amper kon zijn ze met de hondencursus gestopt. Eigenlijk best jammer want ik had het enorm naar mijn zin om alleen maar te spelen met de andere honden. Ik eet bij Beaudine geen brokken, dit is niet omdat Beaudine geen brokken in huis heeft… Ik wil gewoon alleen maar hangen bij Beaudine.

En verder lig ik de hele dag te slapen, dicht tegen Beaudine aan. Het liefste gewoon met mijn kop op het toetsenbord, zodat ik zeker weet dat Beaudine al haar aandacht voor mij heeft.

PicMonkey Collage1

Genoeg over mij! Ik hoop dat jullie onwijs lief blijven voor mijn baasje Beaudine en ik hoop dat Beaudine nog heel lang kan genieten van het schrijven op deze blog.

Heel veel likjes & knuffels van Nola!

Hieronder vind je artikelen die over mij gaan:
Een tag over mij!
Hier sta ik ook in!
Nola heeft een fotoshoot!

 

2 Comments

 • Reply
  Nola alarm! | Happiness by Beaudine
  23 september 2015 at 21:12

  […] heb een pagina gemaakt over Nola en rechts zie je een plaatje van Nola, als je daar op klikt kom je op de pagina van Nola. Hier […]

 • Reply
  Shoutout Saturday || Happiness by Beaudine |
  9 januari 2016 at 16:09

  […] 21 jaar en woont in de Randstad. Naast dat ze veel liefde heeft voor haar lieve vriend Dylan en haar hond Nola, ze is ook gek op schrijven (liefst met de hand), bakken, muziek, series, Facebook, shoppen, Blond […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge