Interieur

Hoe staat het ervoor?

Inmiddels is het dan echt bijna zover! Nog één week en dan hebben we eindelijk de sleutels! Ik wil jullie graag vertellen hoe het ervoor staat en wat ik de afgelopen drie weken gedaan heb!

De afgelopen twee weekenden heb ik gewerkt bij Dylan op zijn werk. De eerste zaterdag was even wennen. Half acht stond ik naast mijn bed en nadat ik mij had aangekleed zijn we naar Dylan’s moeder gereden. Zij kwam mij helpen met het schuren.

De kasten

Bij mijn ouders stond een witte vaks kast en bij Dylan een zwarte. Ik wilde ze graag allebei wit hebben. We hebben die zaterdag dus de twee kastje geschuurd en Dylan heeft ze aan één kant wit gespoten. Vervolgens hebben we het bed geschuurd, want die wilde ik ook wit hebben..

vaks kast

Die week erop hadden we afgesproken om het bed en de kastjes aan de andere kant te spuiten. Ik ging eerst vrijdag middag mee en zo kon Dylan de kastjes afmaken en de ene kant van het bed doen. De volgende dag was het dan droog en kon ik de rest doen.

Zaterdags gingen Dylan en ik met zijn tweeën. Ik heb toen de kastjes super goed ingepakt voor het beschadigen en heeft Dylan het bed voor de tweede keer gespoten. Dit betekend dat nu de kastjes en het bed gespoten zijn!

Nog een klus

Beaudine zou Beaudine niet zijn als ze nog een projectje had voor Dylan. We hadden namelijk lampen gekocht, maar doordat er nog maar 2 witte en 1 zwarte stond in plaats van drie zwarten. Moesten die ook gespoten worden. Ow en dan nemen we meteen de binnenkant mee :).

Ik wilde heel graag de buitenkant matt zwart hebben en de binnenkant in een koper kleur aan de binnenkant. Ik mocht in een groot dik boek een mooie kleur uitzoeken en die daarna maken! Dat was echt super leuk om te doen. Dylan vertelde mij altijd wel dat wit niet wit was, maar bijvoorbeeld in de kleur van de witte kastjes zit zelf oranje. Persoonlijk zie je dat helemaal niet.

In de koper kleur zat bijvoorbeeld: groen, paars, glitters in het zilver, glitters in het rood, wit, zwart en geel. Ik vond het echt heel erg bizar. Toen ik aan het roeren was zei ik ook tegen Dylan: ‘Schat, het is groen?’ Maar dit kwam door het licht, als ik namelijk het roerstaafje omhoog haalde was het wel koper.

Links is hier de verf droog, rechts is de verf nog nat. Snap je nu wat ik bedoel? Ik raakte echt in paniek, maar tegelijkertijd was het zo fascinerend om te zien!

Zaterdag middag hebben we het laminaat besteld en de gordijnen. Dit betekend dus dat we eigenlijk alles hebben! En echt dit is zo’n fijn idee. We hoeven letterlijk nog maar 7 dagen en dan hebben we gewoon de sleutels! Nog heel even wachten!

Q: Had jij gedacht dat er zoveel kleuren in verf gingen?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  7 april 2017 at 10:59

  Wat een verschil, die kleuren! Ik vind het resultaat wel erg mooi. Geeft altijd zo’n mooi effect, reflectie op een koperkleurige ondergrond.
  Jessica J. blogde onlangs over: Tutorial • Twitter Cards toevoegen aan Weebly-websiteMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge