Beauty Nagels

Hoe ik mijn nagels hard liet groeien binnen twee maanden

Het is onvoorstelbaar, maar mijn nagels groeide keihard de afgelopen maand! Vandaag deel ik mijn tips & tricks met jullie.

Dit waren mijn nagels 29 april en wat schaam ik mij daarvoor. Dit was echt net een paar dagen nadat we verhuisd waren.

De meest grote tip is: gebruik gellak. 29 april begon ik ermee en vandaag laat ik het resultaat zien. Gellak is een lak met een base coat, kleur en top coat. Als het goed is blijft het dan sowieso twee weken zitten. Nu hoef je echt niet de duurst producten te kopen, mijne komen namelijk van Aliexpress af. Zowel mijn lamp als mijn lakjes. (Funny fact: onder op deze foto, zie je een blauwe plek van het verhuizen! Ik hoop echt dat die snel weg is)

Hoe breng ik gellak aan?

 • Eerst maak ik mijn nagels schoon met nagellak remover zonder aceton.
 • Vervolgens was ik mijn handen goed met afwasmiddel en droog ik ze heel goed af.
 • Dan is het tijd om te lakken.
 • Ik breng de base coat aan en deze gaat 1x onder de lamp (de lamp gaat vanzelf uit).
 • Vervolgens breng ik de kleur lak aan. Dit doe ik soms wel twee keer, omdat hij dan beter dekt.
 • Daarna breng ik de topcoat aan en die doe ik 2x onder de lamp.
 • Het is nu tijd om het plaklaagje van de lak af te halen. Ik gebruik hiervoor de nagellak remover zonder aceton.
 • En klaar zijn je nagels. Direct droog en klaar om weg te gaan.

Eigenlijk vrij simpel. Wel moet je opletten dat de nagels tijdens het aanbrengen van de lakjes plakken. Ik doe dan ook eerst de ene hand en dan de andere.

Wat je ook kan doen. Is het bovenstaande volgen, maar je laat de kleur lak weg. Wanneer je de plaklaag hebt weggehaald met remover. Is het tijd om je eigen favoriete nagellak te pakken en kan je die erop doen. Gewoon zoals je gewend bent. Zo gebruik je je favoriete merk ook nog eens. Ook dan blijft je nagellak super lang zitten.

Verder smeer ik mijn handen super vaak in met Vaseline hand & nail creme in. Dit is een roze tube. Ik besteed dan extra aandacht aan mijn nagelriemen en dat zorgt er weer voor dat ik niet de neiging heb op mijn velletjes te gaan bijten!

Hoe zorgen jij ervoor dat je nagels groeien?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  nicolekatjecreatief
  30 juli 2017 at 10:07

  Wat een leuke kleuren vooral die licht blauwe vind ik gaaf.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge