Persoonlijk

Gek op Blond Amsterdam

Er is iets waar ik gek op ben! Verslaafd misschien wel? Namelijk Blond Amsterdam!! Wat ben ik gek op Blond..
In deze post laat ik mijn verzameling zien!

Wanneer het eigenlijk allemaal is begonnen weet ik niet. Wat ik wel goed weet is mijn eerste aankoop via marktplaats. Dit was het I ♥ Holland plankje. Ik heb er toen €7,95 voor betaald. Ik lag helemaal dubbel van het lachen want, diegene die hem verkocht heeft er maar 1 euro voor gekregen. Het verzenden kost namelijk €6,95. Ik denk dat zo het balletje een beetje is gaan rollen.
Ik besloot marktplaats af te zoeken, V&D’s te bezoeken en zodra ik door heb dat een winkel Blond verkoopt moet ik er zeker wel langs! Even naar binnen..

 blond 3blond 2

Dit was aan het begin. Ik wilde van alles wel twee zodat er later nog iemand mee kon eten. Nu denk ik hoe heb ik dit in vredesnaam bedacht want, een keer twee vrienden op visite en ik kan het blond servies gewoon weer opruimen in de kast. Maar al met al was ik er stapel verliefd op! ♥♥

blond 1

En nu met verjaardagen, sinterklaas, kerstdagen vraag ik bonnen van V&D of een winkel waar ze Blond verkopen. Ondertussen heb ik iedereen er wel verslaafd aan gemaakt. Mijn lieve moeder krijgt de dingetjes die ik dubbel heb. Oma die ook altijd Blond krijgt met kerst. En mijn lieve vriendin die ook aardig aan het sparen is! Ik moet gewoon toegeven een kop thee uit een blond mok drinkt het aller-allerlekkerste!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joanne
  13 maart 2015 at 20:01

  Het ziet er ook zo ontzettend leuk uit! 🙂

  • Reply
   Beaudine
   13 maart 2015 at 20:56

   Dankjewel!! 🙂

 • Reply
  My birthday wishlist | van polaroid tot nagellak | Happiness by Beaudine
  27 mei 2015 at 13:13

  […]  Ik ben gek op blond! Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen. Ik zou heel graag nog de fondueset en de […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge