Interieur

Fotocadeau: canvassen voor in de hal

Het komt allemaal steeds dichterbij! 13 april hebben wij de sleutel van onze woning. Stiekem ben ik dus al met heel veel dingen bezig. Ik heb vandaag 7 canvas schilderijen en een sleutelhanger laten maken bij Fotocadeau.nl. Die een heel mooi plekje krijgen in het huis! Waar dat vertel ik jullie vandaag!

Ik heb canvas schilderijen laten maken bij Fotocadeau.nl en wat ben ik er ongelofelijk blij mee. De schilderijen zijn 20 x 20 cm. Een heel fijn formaat vind ik zelf. De schilderijen zijn mooi en van een hele goede kwaliteit. Ze zijn alle 7 geweldig en ook goed afgewerkt. Ik heb voor canvas gekozen, maar je kunt je foto’s ook laten drukken op hout, aluminium, glas, forex of een poster. De sleutelhanger is van een stevige kunststof met een ring eraan.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt waarop je je foto bedrukt wilt hebben. Kun je een foto vanaf Facebook, Instagram of je computer uploaden. Je krijgt direct een voorbeeld te zien, super handig en dan weet je ook meteen hoe het eruit komt te zien! Overigens werkt het ook prima op je telefoon. In plaats van vanaf je computer uploaden kan je dat een foto kiezen uit je bibliotheek!
fotocadeau canvas
Elke canvas was apart verpakt met een hoop plasticfolie. Echt mijn complimenten, wel vond ik het jammer dat er geen doos omheen zat. Nu waren ze niet beschadigd, ik ben dus onwijs tevreden. De sleutelhanger was apart verpakt en ook echt super goed ingepakt! Ik ben er echt helemaal verliefd op!

De canvassen komen straks in de hal te hangen, maar aangezien wij de sleutel pas in april krijgen, moeten ze nog heel even wachten tot ze een heel mooi plekje krijgen!

Sinds kort heeft fotocadeau.nl een dochteronderneming namelijk FotoOpHout.nl. Hier kun je een kiezen voor een foto op steigerhout, vurenhout etc., zeker een kijkje waard!!

Fotocadeau:

+ Snelle levering
+ Fijn en snel contact

Fotocadeau Canvassen:

+ Mooie glans
+ Geen fouten

Fotocadeau Sleutelhanger:

+ Stevig kunststof materiaal.
+ Stevige bevestiging.
– Foto vind ik minder mooi als op de canvas.

Dit artikel bevat een product die ik gekregen heb.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Eveline Fleur
    8 maart 2017 at 13:34

    Wat een lieve sleutelhanger!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge