Persoonlijk

Een kitten en een hond samen

Inmiddels hebben wij kleine kiwi al zo’n maandje in huis. Ze is ondertussen al niet meer zo klein meer. Ze is ondeugend, speels en vreselijk irritant. Vandaag geef ik een update over hoe het nu gaat met Kiwi in huis en of ik er echt helemaal klaar mee ben..

Ahw nee echt voor mijn leven niet dat ik haar ooit wegdoe! Ze is geweldig, lief en natuurlijk té enthousiast. Ze heeft zichzelf nog niet helemaal onder controle en ze weet dondersgoed wat ze fout doet. Ze helpt met met het bed opmaken, stofzuigen en dweilen (lees in de weglopen), maar ze doet haar best! Het is een lieve speelse kitten die haar energie kwijt moet.

Nola en Kiwi

Samen met Nola kan ze de hele wereld aan. Nola is gek op Kiwi en natuurlijk is dat wederzijds. Ik had alleen maar durven dromen dat het zo ging. Waar Nola ’s nachts blafte omdat ze niet bij ons was, is Kiwi nu daar. Nola loopt niet meer zo achter mijn kont aan. Ze blijft gewoon liggen wanneer ik wat te drinken pak. Natuurlijk moest Nola wennen, na twee weken werd Nola loops en wilde ze niets liever dat bij mij liggen en knuffelen. Dat is dan ook wat ik uitgebreid deed en dan mag ze best even uitgebreid tegen mij aan liggen.

Kiwi ‘wast’ Nola en Nola rent in een dolle bui achter Kiwi aan. Echt die twee kunnen niet meer zonder elkaar. Het enige wat een dingetje is: Nola eet het eten van Kiwi op, wanneer ik dus ga werken heb ik niet de tijd om even langs te gaan en Kiwi eten te geven. Op dit moment heeft ze hier gewoon echt nog behoefte aan.

Ik kan je vertellen ik ben het gelukkigste meisje ever en heb er een ‘kindje’ bij!

Heeft iemand een idee hoe ik kan oplossen dat Nola stopt met het opeten van Kiwi haar eten?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  20 juni 2017 at 11:40

  Fijn om te lezen dat ze zo’n goede vriendjes zijn! Wat een snoezige foto van hun tweetjes! ♥
  Jessica J. blogde onlangs over: My scentful life #58 • Graspop, zon en een eerste verjaardag!My Profile

 • Reply
  nicolekatjecreatief
  30 juli 2017 at 17:06

  Ach wat schattig zo leuk samen hahaha

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge