Persoonlijk

Een druk en onwijs leuk weekend

Sorry mijn artikel staat later online als normaal. Ik heb gewoon zo’n leuk en druk weekend gehad, dat ik niet achter mijn laptop heb gezeten. Ik ga jullie dus ook vertellen waarom mijn weekend zo leuk was!

Vrijdag ben ik naar de toppers geweest! Samen met lieve moeders, Damian & Dylan. Met mama is dit de 3de keer dat we gaan en ik vind het echt elk jaar weer één groot feest. Dit jaar had ik een kaartje over en ging Dylan ook mee. Het allerliefst gaat Dylan naar feestjes en festivals waar hardstyle te vinden is. Hij keek er ook een beetje tegenop maar ik dacht bij mijzelf als je nooit gaat weet je het niet? Toch? Maar echt ik kan jullie vertellen hij heeft genoten en volgend jaar wil die weer! Dan gaan we voor de staanplaatsen en ben ik een keer GEEN BOB!

Damian en ik hebben elke uur geteld! Oké dit klinkt als een stel kleine kinderen. Alleen tja om 00.00 uur waren wij jarig! En hebben we elkaar als eerste gefeliciteerd!

toppers

HAPPY BIRTHDAY TO US!
Na de Toppers waren we rond 02.00 uur thuis. Wat stond er super veel file zeg. Google maps op onze telefoon gaf een hele andere route aan waardoor ik zo’n 3 keer verkeerd reed….

De volgende ochtend 11.00uur mochten we onze cadeautjes uitpakken! Afgelopen woensdag had ik al mijn birthday wishlist met jullie gedeeld en ik kan vertellen ik ben zeer blij!

lenzen zonder dop lenzen met dop

Ik heb 3 lenzen gekregen die ik op mijn telefoon kan plakken. Naja niet plakken ze zijn magnetisch. Ik ga hier nog uitgebreid over hebben!

lanza oil

Lanza Keratin healing oil. Aanstaande zondag ben ik op vakantie maar na mijn vakantie ga ik jullie duidelijk dingen uitleggen; waarom ik deze lanza producten moet gebruiken. Zo krijg ik namelijk voor me verjaardag aanstaande zaterdag de shampoo & conditioner!

messen bday messen

Bij onze supermarkt de Hoogvliet kon je sparen voor messen. Ik heb hier super blij mee zelfs de snijplanken erbij. De messen zijn super scherp en lekker kleurrijk! I LIKE!

hoepel tricks

Jaaaaaa, ik heb mijn hoelahoep en ook nog eens een groene! Echt waanzinnig blij ben ik! En tja ook de eerste blauwe plekken heb ik al! Maar als nog ik ben happy!

blond blond fondue

Oké ik ben Blond verslaafd en deze fondueset heb ik datwerkelijk gekregen!! ’s avonds hebben we met onze vriendjes(met wie we op vakantie gaan) chocolade fondue gedaan. Ik vierde mijn verjaardag niet maar, vond het wel leuk om dit nog even te doen. Ook hebben we nog yahtzee gespeeld want ook daar ben ik deze week gek op?!

wordbanner

 

Ook iets wat ik zo graag wilde: een wordbanner. Helaas één keer uit de verpakking nooit meer erin maar, ik ben heel blij hier mee en ga binnenkort eens lekker ermee knutselen

Bedankt voor het lezen!
Liefs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge