Disclaimer

Lieve lezers,

Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe producten en spullen. Ik wil ze uitproberen en natuurlijk met jou delen, of ik nu enthousiast ben of juist niet. Op Happinessbybeaudine.nl verschijnen daarom ook reviews van producten en spullen. Vaak gaat het om artikelen die ik zelf koop, maar ook review ik producten die ik ontvang van bedrijven. Ik vind het daarom ook belangrijk dat jij weet welk product ik gratis heb ontvangen en daarom meld ik dit onderaan het blogartikel.

Natuurlijk sta ik toe dat mijn foto’s op internet of in de media gebruikt worden, mits mijn naam of een duidelijke links naar Happinessbybeaudine.nl is vermeld. Mijn foto’s zijn altijd verkleind, heb je een HR beeld nodig dan kun je altijd mailen.

Heb ik misschien iets overgenomen van jou site of heb ik je site ergens gelinkt en ben jij het daar niet mee eens? Alsjeblieft stuur mij dan een mail, dan verwijder ik dit direct.

Ik beloof dat ik ten alle tijden eerlijk ben in mijn reviews. Of ik nu wel of niet enthousiast ben, ik zal nooit een negatieve review veranderen naar een positieve review. Ik schrijf uitsluitend alleen over zaken die passen bij mijn blog.

Voor overige vragen mag je altijd mailen naar info@happinessbybeaudine.nl en als ik jouw vraag in minder dan 140 leestekens kan beantwoorden, stuur dan een tweet naar @happinessbybeau

Liefs, Beaudine