Fashion

De leukste zomerse blousjes

zomer blouse

Ik kan echt niet meer wachten tot het zomer is! Het is tijd om lekker met een wijntje op het terras te zitten of lekker in de zon liggen! Wacht dachten jullie van barbecuen, dat wil ik ook zo graag weer doen! Daarom heb ik vandaag voor jullie 6 zomerse blousjes gevonden die ik graag wil delen met jullie!


zomerse blousjes

Alles over de leukste zomerse blousjes

1. Een mooi lichtdoorschijnende blouse met bloemetjes! Netjes maar toch heel vrolijk!

2. Super leuke top met kant aan de achterkant. Wat mij betreft zomer blouse!

3. Ik wil deze zo graag! Een super mooie denim blouse, maar net iets langer dus prima als jurk te gebruiken!

4. Een t-shirt met een soort van vingerafdruk in de vorm van een hart.

5. Dit is een t-shirt die je gewoon moet hebben! Een echt best friend t-shirt!

6. Ik was in één klap verliefd op dit legergroene jasje met patches erop!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge