Persoonlijk

Daar ben ik weer!

 

Hallo lieve lezers! Daar ben ik weer!  Ik zal jullie van de afgelopen 3 weken vertellen. We hebben een kleine baby up date.

Waar was ik al die tijd?

Ik zat thuis even een tijdje zonder internet en tv, omdat wij veranderd zijn van provider en de oude iets te snel hadden opgezegd zat ik drie weken zonder internet en tv. (Beetje dom Hahaha!) Nou was het een optie om naar mijn moeder te gaan en daar te bloggen, maar met een kleintje van alweer twee kon ik niet rustig bloggen. Ik maak mijn blogs altijd in de avond als hij lekker ligt te slapen, maar nu heb ik alles weer en ik heb ik een hoop te vertellen. Deze week geef ik jullie een baby up-date en volgende week vertel ik jullie alles over Jayden zijn verjaardag.

Baby update.

We hadden weer een afspraak in het ziekenhuis gehad. Ik had er helemaal zin in, even naar de echo kijken blijft toch het mooiste wat er is. Na een half uur wachten (het loopt altijd uit!) was het eindelijk zo ver. Tenminste dat dacht ik.. we kregen geen echo namelijk alleen even hartje luisteren en bloeddruk meten en we mochten weer gaan (Hahaha). We waren dus langer onderweg en aan het wachten dan dat we binnen waren. Gelukkig was wel alles goed! En sinds een week of 2 voel ik zo goed de baby bewegen en soms zelfs al een schopje te voelen. Het is zo bijzonder en dat blijft elke beweging weer.

20 weken echo.

Ik ben nu 19 weken zwanger. En dat betekenend dat we volgende week (dinsdag) de 20 weken echo hebben! Oh wat kijk ik daar toch naar uit. Als het mee zit dan krijgen we eindelijk het geslacht te weten van de baby! En dan kan ik eindelijk beginnen met inkopen doen! Ondertussen hebben we wel een nieuw baby badje en een nieuwe maxi-cosi gekocht. We gaan er een klein feestje van maken met de 20 weken echo. We willen namelijk dat de verloskundige op een briefje schrijft of het een meisje of jongen is. Daarna breng ik het briefje naar Beaudine. En die gaat daar iets mee doen. Wat weet ik natuurlijk al. Ik ben hier al een tijdje mee bezig, maar Beaudine gaat hem afmaken door iets roze of blauws aan toe te voegen. (het klinkt misschien een beetje ingewikkeld maar ik kan nog niet te veel vertellen omdat het voor de familie nog een verrassing is). Op die avond weten we met de familie en vrienden allemaal in 1 keer wat het word oké alleen Beaudine die heeft geluk die weet het als enige als allereerste! Super spannend word het!

Buik foto!

toen ik 18 weken zwanger was hebben we mijn eerste buik foto gemaakt! Het heeft even geduurd, maar eindelijk begin je al wat te zien!

Q: kunnen jullie aan de buik zien wat het geslacht is?

Liefst Joanna.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge