Make-up

Colourpop ultra matte lips

Achterblijven in de make-up wereld is iets wat niet kan natuurlijk. Ik ben verliefd op MAC, maar nu heb ik Colourpop ultra matte lip geprobeerd. Vandaag laat ik drie verschillende Colourpop lipsticks zien!

colourpop2

colourpop4 De Colourpop Ultra Matte liquid lipsticks. Eerlijk gezegd was ik nog niet in liquid lipsticks thuis. De verpakking zijn onwijs classy en kleurrijk. Ik moet zeggen voor een budget merk vind ik de verpakkingen prachtig. Ik laat je swatches zien.

colourpop1

De kleuren drogen snel en écht Ultra Matte op. Voor mij even wennen want waarbij ik nog over mijn lippen kon wrijven met MAC Red Relentlessly en MAC Diva. Ging dit hier totaal niet. Even wennen, maar geen probleem verder.

colourpop9 colourpop6

Viber

Een super mooie kleur. Wat is het eigenlijk? Rood of bruin. Geen idee hij oogt meer bruin en is wel wat koeler. Hij voelt niet droog aan en gaat super lang mee. En staat echt prachtig voor mijn gevoel.

colourpop5

Mars.

Een hele opvallende kleur. Hij brengt niet echt heel fijn aan. En voelt erg droog aan. Ik vind het voor mijn gevoel te fel? Terwijl ik daar normaal best gek op ben. Een kleur dus die misschien wat is voor in de zomer. Nu laat ik hem lever liggen.

colourpop7

Notion

Een hele donkere kleur. We gaan van fel naar donker. Hij is erg warm, maar ik moet flink wennen. Voor mijn gevoel is hij te donker. Wel blijft die heel goed en lang zitten.

Over colourpop

De formule is fijn! De pigment is prachtig! En het aanbrengen is makkelijker als met een lipstick. Er zou niks mis kunnen gaan. Toch wél.. Het afhalen is een …. Wat een gedoe. Ik kon de foto’s niet eens in één keer maken. Dit heeft mij echt drie dagen gekost. Maar als voordeel het blijft toch langer zitten! Colourpop heeft een nieuwe liefde bij en ik een nieuwe verslaving!

Welke kleur vinden jullie het mooiste?

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marjoleine
  6 januari 2017 at 03:04

  Ik vind ze allemaal erg mooi. Notion staat je ook goed, ook al vind jij hem wat te donker.
  Marjoleine blogde onlangs over: Colourpop Persuede Me | Lippie StixMy Profile

 • Reply
  Jessica J.
  12 januari 2017 at 11:01

  Ik heb Notion ook! Moet nodig eens m’n ColourPop-goodies fotograferen zodat ik ze eigenlijk kan beginnen gebruiken, haha. Heb voorlopig enkel de Ultra Satin Lip in de kleur Prim durven testen, die is nog donkerder, maar werkelijk práchtig! ♥
  Jessica J. blogde onlangs over: My scentful life #36 • I’m back!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge