Bullet Journal

Bullet Journal pagina’s #1

Bullet journalling is ZO LEUK! Het geeft mij vooral rust, maar het is ook zo leuk om weer creatief bezig te zijn met pen en papier! Vandaag deel ik mijn januari spreads


Rechts begint dan bij mij de maand januari. Ik was nog erg zoekende naar hoe en wat ik wilde. Ik heb hiervoor we meerdere journaals gehad, maar ik wilde alles perfect doen en mooi in mijn nieuwe leuchtturm. Ik heb simpel weg mijn goals opgeschreven en wat vuurwerken getekend. Links zie je mijn bullet journal wishlist. Gewoon de dingen die ik graag zou willen hebben speciaal voor mij journal.


Ik heb hier mijn habit tracker an de linkerkant. Ik kleur dan de vakjes elke dag in. Super handig voor bv Instagram of voor mijn medicatie. Rechts heb ik een meal plan. Ik vind het fijn om bij te houden wat wij eten per week. Gewoon omdat ik niet elke week hetzelfde wil eten, maar ook voor als ik een dag geen inspiratie heb. Dan kan ik altijd wel even terug kijken!


En dan begint week 1. Ik was super blij dat 1 januari ook echt op maandag begon! Dat maakt mij nou gelukkig haha!

En dit zijn dan de weken. Ik gebruik zelf mijn bullet journal als een soort dagboek. Ik schrijf dus over de dag wat ik heb meegemaakt. Volgende keer wil ik wat meer de speciale collecties met jullie delen en wat bullet journalling precies inhoudt.

Liefs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge