DIY

Brush pens van de Action

Afgelopen week liep ik door de Action en zag ik de brush pens liggen. Ik heb ze uitgeprobeerd en ik laat mijn ervaringen zien.

brush pens action
Ik had bedacht om er mee te schrijven en ging natuurlijk eerst googlen op Brush pens letterling. Wauw! Wat kwam ik een hoop voorbeelden tegen zeg! Ook op Pinterest ging ik opzoek naar voorbeelden en daarna ben ik zelf aan de slag gegaan.

De brush pens lijken eigenlijk een soort van kwasten. (Leuk voor luie mensen die geen zin hebben in gedoe met verf!) Het is wel heel erg wennen, je hebt namelijk totaal niet het idee dat je schrijft. Als je kijkt naar het puntje zie je dat de pen uit haartjes bestaat, dit zorgt voor dikke en dunnen lijnen. Zie hier het resultaat van mijn schrijfkunsten.

voorbeelden brush pens
Ik vond het persoonlijk vrij lastig strakke lijnen te maken. De eerste paar keer waren het echt bibberlijnen, maar oefening baart kunst en zo had ik uiteindelijk mijn gewilde resultaat.

Ik vind de brush pens echt heel fijn om mee te schrijven, ik heb wel een paar keer zitten prutsen met waterverf, maar dit resultaat vind ik 10 keer mooier.

Q: Wat vind jij van het resultaat?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sanae
    4 april 2017 at 20:51

    Wauw! Dat heb je echt heel mooi gemaakt! Ik wilde ze ook gaan kopen maar ik dacht: laat ik eerst ff rondkijken op internet naar wat je er nou mee kan doen en hoe anderen het vinden maar ik ben echt heel tevreden! Dus morgen maar eens langs gaan bij de Action 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge