Persoonlijk

Brithday wishlist | Boeken, boeken en nog eens boeken

30 mei heb ik alweer 23 kaarsjes mogen uitblazen. Die dag ben ik samen met mijn ouders uit eten geweest en heb ik het verder niet echt gevierd. Aanstaande zaterdag is het moment daar en ga ik het samen met mijn broertjes vieren met onze familie. Echt super gezellig altijd! Ik wil net zoals elke jaar mijn wishlist graag met jullie delen!

Instagram boek & Instafamous
Instagram boek & Instafamous zijn gewoon twee hele fijne boeken die fijn we te lezen zijn. Ik hoop dat ik daar wat van opsteek. Ik vind Instagram zo’n fijn medium.

Airfryer kookboek
Sinds we een Airfryer hebben ben ik compleet om. Het is zo’n fijn ding. Het werkt eigenlijk als een hete luchtoven, maar hij is veel sneller opgewarmd. Daarnaast werk je niet met vetten. Het is niet dat we wilden afvallen, maar ik wilde geen frituurpan in huis. Het lijkt mij leuk om eens te experimenteren en daarom wil ik graag een kookboek voor de Airfryer.

Webdesign voor dummies
Nu ik met een baan begonnen ben en weet wat ik wil. Wil ik graag het boek webdesign voor dummies. Ik vind dummies boeken zo fijn lezen en ik denk dat ik hier heel wat informatie uit kan halen.

Octopus tripod
We hebben hier een GoPro, camera en telefoon. Het lijkt mij gewoon een super fijn die. Met de octopus tripod kun je hem makkelijk bij elkaar knijpen en verder uit elkaar zetten.

Mac lipstick
MAC blijft mijn favoriet. Het blijft mega lang zitten, is fijn om aan te brengen en de kleuren zijn zo mooi! Daarom staat deze wederom op mijn lijstje. Met als favoriet: MAC Faux en MAC Flat out fabulous

Carmen CB5032 Perfect Curls
Ik zag meerdere bloggers, de mooister krullen maken met deze krultang, dat is dan ook de reden dat ik deze Carmen perfect curls dolgraag wil hebben!

Canon 50mm lens
Op verschillende blogs heb ik reviews gelezen van de 50 mm lens en eerlijk gezegd ben ik echt verliefd op deze lens. Hij lijkt mij zo onwijs fijn om te hebben! Ik wil namelijk meer close-ups maken en dan de achtergrond nog waziger. Dat is namelijk wat de 50 mm lens doet, hij maakt je achtergrond een stuk waziger als bij de standaard lens.

Wat zou jij graag voor je verjaardag willen hebben?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  14 juni 2017 at 15:42

  Ik heb ook niet zo lang geleden een 50mm-lens gekocht. Love it! ♥
  Jessica J. blogde onlangs over: New in: TOMS | Black Lace Leaves Women’s ClassicsMy Profile

 • Reply
  Laura
  15 juni 2017 at 00:31

  Goeie wishlist! Ben ook wel benieuwd ook naar dat Airfryer boek! Ik heb er sinds kort ook eentje!
  Laura blogde onlangs over: Ingescheurde nagel fixen met een theezakjeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge