Make-up

5 Beauty struggles die achter de schermen gebeuren

Beauty struggles iets waar wij allemaal meet moeten dealen. Eigenlijk zijn er een heleboel dingen die je nooit ziet op mijn foto’s/blog. Ik bedoel niemand is perfect en daarom doe ik nu een boekje open. Wat dacht je van nagels lakken? Of de perfectie selfie? Vandaag laat ik je 5 beauty struggles zien die je niet zal zien op mijn blog of social media.

♥ Beauty struggles #1 – Mijn rechterhand lakken..

Met mijn linkerhand lakken ben ik ‘pro’, natuurlijk niet perfect maar ik heb altijd bij elke nagel een millimeter of twee over tussen mijn nagelriem en mijn nagellak. Ik bibber niet en de nagels zijn prachtig. Rechts is daar in tegen een hell. Ik bibber, ik heb niet overal precies evenveel millimeter over en ik lak de zijkanten van mijn vinger mee…

♥ Beauty struggles #2 – Make-up opdoen zonder pruik..

Ik doe mijn make-up zonder pruik op. Dat houdt in ik dat ik geen gedoe heb met mascara in je haar, geen foundation in je haarlijn en geen vervelend haar die je irriteert tijdens het opmaken. Wel is mijn eigen haar een stuk langer (nog niet dik genoeg) waardoor mijn eigen haar nog wel eens wil ‘vliegen’.

♥ Beauty struggles #3 – Bronzer en highlighter? Wat is dat..

Mijn basis make-up bestond een half jaar geleden uit: foundation, oogschaduw, wenkbrauwpotlood, mascara, poeder. That’s it! Na een half jaar is dat foundation, concealer, oogschaduw, werkbrauwpallet, mascara, poeder, bronzer en highlighter. Echt, ik ben zo blij dat ik concealer, bronzer en highlighter heb ontdekt! Ook bracht ik het aan het begin helemaal verkeerd aan, net niet allemaal op de goede plek. Maar nu zweer ik erbij en kan echt niet meer zonder.

♥ Beauty struggles #4 – Mijn kwasten waren ‘vies’..

Ik heb een kwast voor foundation & concealer, blenden en aanbrengen van oogschaduw, bronzer en highlighter. Ik maakte mijn kwasten amper schoon. Was dat nou echt nodig? Ik probeerde het eens uit: ik pakte een bakje met water en deed er zwitsal shampoo in. Nou geloof me: het water was echt te smerig voor woorden! Nu was ik mijn kwasten elke maand. Echt een opluchting!

♥ Beauty struggles #5 – De perfecte selfie..

Jemig soms is het zo rot op een selfie te maken. Ik draag een bril en wanneer ik dus genoeg licht wil hebben, een egale achtergrond en geen refelectie/groene waas in mijn bril. Is dat serieus een ware hell. Er gaan 200 selfies aan voorbij en elke posé is gedaan. Echt het is serieus waar maar een selfie is voor mij echt een ware uitdaging. Soms wil het ook gewoon een dag niet. Je haar en make-up zitten top, maar je gezicht wilt niet lachen. Ik baal dan wel eens keihard, maar aan de andere kant denk ik shit happends en het leven gaat door haha. Als ik straks op mezelf woon, ga ik opzoek naar een stukje muur die echt alleen voor foto’s gebruikt gaat worden.

Welke beauty struggles heb jij en zie je niet op bv. Instagram?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge