Fashion

Fashion by Happiness | 8 x kleding die ik nooit zal dragen

Er zijn kledingstukken die ik van ze lang zal ze leven nooit zal dragen. Kleding kopen is een ramp. Niks zit leuk of is net niet in mijn maat. Ook heb ik niks met trends, 9 van de 10 keer loopt iedereen er dan in. Ik vind het net meer iets leuker om anders te zijn als anderen. Voor vandaag heb ik 8 kledingstukken die ik nooit zal dragen!

♥  Mid chucky sandal

429243-0014_1

Laten we hier maar mee beginnen. Echt een NO GO! Hoe zou je hier op willen lopen? Waar wil je het mee combineren? Ik vind het er echt niet uitzien! Trek dan gewoon hakken aan of slippers.

♥  Een bontjas

635371-2174_1

Echt hierin lijk je toch een dier dat ontsnapt is uit de dierentuin? Echt serieus, ik vind het 10 keer niks. Je lijkt een stuk breder hierin en ach het ziet er gewoon niet uit!

♥  High waisted jeans

hmprod4

Waarom zou je zo’n hoge broek willen dragen? Om je vetjes te verbergen? Geloof me die zie dan alleen maar meer. Als je staat kan het enig sinds nog leuk staan, maar ga niet zitten! Ik vind het vreselijk als een broek te hoog zit, heb ik de nijging om hem dubbel te vouwen. Vreselijk dus!!

♥  Bomberjack

hmprod (2)

Nee, nee en nog een nee! Ik vind een bomberjack vreselijk! Je komt zo agressief over, de jas maakt je dikker. Nee nooit van me leven zal er zo’n jas in mijn kast komen te hangen.

♥  Boyfriend jeans

127340-7921_1

Waarom zou je dit willen? Dit is meer gat dan broek. Ik snap niet als je zo’n broek aantrekt. Vaak zit er een laag kruis in en zijn het te strakke pijpen. Dit is toch geen mode? Nee ik vind het 10 keer niks!

♥  Sweater

502573-0988_1

Zucht! Dit kan toch niet? Eerst al een col dan geen figuur in de trui? Je lijkt wat mij betreft een zoutzak! Echt hoor! Hoe kan je dit combineren. Het ziet er niet uit! (sorry voor de dames die dit wel mooi vinden!)

♥  Bikini

hmprod (3)

Ik houd van bikini’s, wel vind ik het vreselijk dat ik nooit leuke bikini’s kan vinden. Deze bikini bijvoorbeeld; Als ik hiermee naar Griekenland ga heb ik één groot wit vlak op mijn borst. Dat wil je toch niet? Het lijkt wel een bikini voor sporters? Geef mijn maar een dood normale bikini 🙂

♥ Wide high jeans

hmprod (1)

NEEEE. Ik heb hier echt totaal geen woorden voor. Vroeger zal ik dit echt wel gedragen hebben. Voor nu zeg ik: ‘Nooit trek ik zo’n broek aan’. ‘Ohh trouwens; mijn kinderen ook niet!’

Bronnen van de foto’s:
foto 1 / foto 2 / foto 3 / foto 4 / foto 5 / foto 6 / foto 7 / foto 8

P.S. Dit artikel is geschreven naar mijn mening, ik respecteer de mening van anderen!

Welk kledingstuk zou jij ook nooit dragen?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  diana
  20 mei 2015 at 22:21

  die sandalen vind ik juist prachtig haha. de high waisted jeans ook en flared jeans ook! de boyfriend jeans vind ik ook al mooi, maar jij heb wel net een lelijk model uitgezocht haha. en weetje die bikini vind ik ook erg leuk, maar die moet je idd niet te vaak dragen. daarom heb je ook 10 verschillende bikini’s nodig hihi. zodat je geen lelijke tanlines krijgt.

  de bontjas ben ik ook niet zo’n fan van en een sweater ook niet. de bomberjack vind ik ook niet zo, maar je hebt soms nog best leuke exemplaren.

  wat ik ook nooit zou dragen zijn die new balance sneakers. ze zien eruit alsof ze voor een 10tje van de schoenenreus komen terwijl ze nog best prijzig zijn.

  gelukkig vind iedereen andere dingen mooi. anders loopt iedereen er ook zo t zelfde bij.
  diana blogde onlangs over: Recept: gehakt pasteitjesMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   21 mei 2015 at 14:21

   Haha, wat verschillen mening zeg! Ja misschien heb je over die bikini wel gelijk. Maar ik wil weer geen 10 bikini’s meenemen op vakantie! Dus eentje in mijn koffer die leuk en praktisch is en dat is een zoektocht! Wauw!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge