Blogger things

Mijn fotografie wishlist

Nu ik nog meer bezig ben met fotografie, heb ik een wishlist opgesteld! Ik merk echt dat ik met het licht af en toe niet uitkom en dan een andere lens zeker een uitkomst zou zijn! Benieuwd naar mijn wishlist?! Check it out:

Softbox
Een softbox lijkt mij zo fijn om te hebben! Ik woon op dit moment bij Dylan en alle bomen verpesten enorm mijn licht. Zo heb ik rond 4 uur amper licht in huis, oh en ’s morgen tot 12 uur ook amper licht. Wanneer ik dus iets goed wil fotograferen is de tijd al bijna om! Een softbox zou echt een uitkomst zijn.

Cameratas
Een cameratas is zo waanzinnig fijn om te hebben. Die mis ik op dit moment echt het meest. Toen ik de camera van mijn broertje overnam, zat er geen cameratas bij. Hij slingert dus echt door de kamer en ook in mijn tas. Tijd dus voor een goede cameratas.

Canon 50 mm lens
Op verschillende blogs heb ik reviews gelezen van de 50 mm lens en eerlijk gezegd ben ik echt verliefd op deze lens. Hij lijkt mij zo onwijs fijn om te hebben! Ik wil namelijk meer close-ups maken en dan de achtergrond nog waziger. Dat is namelijk wat de 50 mm lens doet, hij maakt je achtergrond een stuk waziger als bij de standaard lens.

E-book van Heleen Schrijvershof
De E-book van Heleen wil ik al een tijdje hebben, ik heb er alleen nog geen vrij voor gemaakt om hem aan te schaffen. Ik vind Heleens wijze van uitleggen zo fijn. Ze legt het op een manier uit dat ik het echt begrijp en snap wat ik aan het doen ben! Ik wil hem echt heel graag hebben!

Geheugenkaarten
Op dit moment heb ik een geheugenkaartje van 8 GB. Met mijn vorige camera was dat prima te doen en konden er duizenden foto’s op. Nu moet ik dat doen met een max. van 200 foto’s. Dit komt voornamelijk omdat ik nu in RAW bestanden fotografeer. Dit is namelijk makkelijker om te bewerken in Photoshop!

Ringlicht
Net als mij de softbox. Ik ben zo aan het klungelen met het licht! Het zou mij super fijn lijken als ik dit een stuk minder zou hebben! Een ringlicht zou hiervoor zeker een uitkomst kunnen zijn!

Wat staat er op jouw fotografie wishlist

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Marushi
  1 maart 2016 at 14:37

  Een softbox en een ringlicht zou ik ook wel heel er fijn vinden! -x-

 • Reply
  Sabine
  1 maart 2016 at 15:40

  Leuke lijst! Een cameratas is inderdaad mega handig, met name om gewoon alles netjes bij elkaar te bewaren. Ik zou graag nog een geheugenkaart hebben en een extra batterij. Gewoon voor de zekerheid 🙂
  Sabine blogde onlangs over: 30 x voor het eerst in New YorkMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   1 maart 2016 at 17:31

   Dank je wel! Ja ik moet echt tijd gaan steken in het vinden van een goede cameratas hihi!

 • Reply
  Mariska
  1 maart 2016 at 16:07

  ooh ja dat zou ik allemaal ook wel willen! En een nieuwe camera. Vooral die ringlamp en softbox. En een camera. En een statief, dat heb ik niet eens. Drama’s 😛 Heel mooi spul!
  Mariska blogde onlangs over: Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | reviewMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   1 maart 2016 at 17:30

   Haha ja, een camera en statief heb ik! Maar nu met dit weer is fotograferen echt bagger werk haha!

 • Reply
  Kelly
  2 maart 2016 at 08:16

  Mooie wishlist! Ik moet eerst nog een spiegelreflexcamera haha
  Kelly blogde onlangs over: Persoonlijk| Waarom transport ?My Profile

 • Reply
  Heleen Schrijvershof
  17 april 2016 at 20:30

  Leuk dat ik op je lijstje sta Beaudine! Goed bezig met je RAW bestanden ♥ p.s.: het is deze week feestweek en het boek is nu helemaal een koopje 🙂
  Heleen Schrijvershof blogde onlangs over: Wie jarig is trakteert! De feestweek begint vandaag…My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge