Interieur

Wordt het een logeerkamer of toch wat anders?

Het is tijd voor de tweede slaapkamer! Gaan wij voor een logeerkamer of wordt het toch heel anders? Ik laat een aantal plaatjes zien en kernwoorden waar de kamer eigenlijk moet uitstralen en welke kleuren er komen!

De tweede slaapkamer zal voor ons eruit gaan zien als kledingkamer en werkkamer. Ik krijg dus gewoon een soort van inloopkast. Hier droomt bijna elke meisje toch wel over? Daarnaast zal hij zolang ik nog studeer ook als ‘werkkamer’ dienen. Voor mij persoonlijk moet het wel leuk zijn om er te willen studeren, want anders ben ik snel afgeleid en wil ik er wat aan doen.

1- Hello Gorgeous // 2. Star // 3. Koper // 4. Desk // 5. Kallax kast //
6. Heart // 7. Malm kast // 8. Kledinghanger // 9. Kledinghanger 2

Ik wil graag wit als hoofdkleur, verder zwart en koper/goud. Daar ben ik nog niet echt over uit. Ik vind koper meer warmte uitstralen, dan goud. Alleen vraag ik mij dan af of ik dan niet snel klaar ben met de kleur koper. Verder wil ik echt een georganiseerde boel. De muren blijven wit en de vloer (zo als alles grijs). Mijn 16 vaks van Ikea gaat mee, hier kunnen we mooi alle belangrijke papieren kwijt, maar ook mijn schoolspullen. We hebben twee malm kasten van Ikea. Dit is nu onze kleding kast en dat zal daar ook onze kledingkast worden. Het liefst wil ik daarboven één lange buis waar onze hang kleding aan kan hangen. Verder wil ik een hele lange spiegel, dat mis ik nu zo verschrikkelijk hier. Waarschijnlijk zal ik er het vaakst rondhangen in deze kamer, ik wil dus ook echt heel graag dat het voor mij een kamer is waar ik mijzelf echt heel fijn voel!

Kernwoorden: Strak // Clean // Little touch of gold // Georganiseerd // Rust

Wat vind jij van onze ideeën?

Liefs,
Beaudine

Bekijk hier de Master bedroom en Woonkamer!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  2 februari 2017 at 15:01

  Oh, ziet er goed uit! Geeft me ideeën voor onze tweede slaapkamer, die nu zo ongeveer bureau-/vinyl- en cd-/washok-/rommelkamer is. Zo een beetje alles en niets, zeg maar. Ik vind het alleen niet de moeite om er écht wat mee te doen doordat we “maar” huren en het toch maar tijdelijk is.
  Jessica J. blogde onlangs over: Lush | Lord of Misrule Bath BombMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge