Persoonlijk

What’s in my bag | School editie

En zo is de eerste schoolperiode alweer voorbij! En wat is het wennen zeg! Ik wil je vandaag graag laten zien wat ik meeneem tijdens een gemiddelde schooldag! Inclusief deze mooie tas!

tas2

Wanneer ik de twee voorste vakjes open komt er onder andere mijn sleutels, OV kaart, oortjes, labello, klipje en telefoon uit. Mijn OV stop ik ook nog wel eens in het hoesje van mijn telefoon, ik ben dat ding wel eens eerder kwijt geraakt. Mijn labello heb ik altijd bij mij voor het geval dat mijn lippen kapot zijn en een klipje is ook een standaard iets, eigenlijk voor het geval ik mijn lossen haren zat ben.

tas3

In de grote rits in het midden zitten producten in die ik vaak gebruik en anders als mijn schoolspullen. Hier vind je onder anderen: mijn portomonnee, deo, handcreme, portable battery, borstel, lunch box en beker. Ik ben zo blij met de Mepal lunchbox en waterfles. In de lunchbox Ellipse kan ik verschillende dingen kwijt. Zoas mijn boterhammen/salade maar daar bovenop vind je een apart stukje voor eventuele dressing en mueslireep. Mijn Mepal waterfles is echt mijn favoriet geworden. Hij gaat overal mee naar toe: sporten, shoppen en dus mee naar school. Vaak doe ik er water in maar het kan ook wel eens voorkomen dat ik er citroen met munt instop! Echt een aanrader en misschien wel het belangrijkste: het lekt allemaal niet! Echt top wanneer ik dus een laptop in mijn tas meeneem!

tas5

In het groene vak van mijn dagelijkse spullen, bevind zich een vakje waar ik mijn echt van verbaas wat er allemaal inzit! Pennen, een schaar, een vijl, reispillen, labello/lipstick en pincet. Er komt me toch veel uit wow! Die pincet was ik al even kwijt haha! De vele pennen komt eigenlijk omdat als ik dan iets opschrijf ik het goed kan accentueren.

tas4

En als laatste mijn laptop! Omdat ik nu mijn ribben heb gekneusd moet ik hem wat vaker thuis laten maar, echt het is mijn redder in nood!

Lots of love,
Beaudine

Ik heb producten ontvangen voor dit artikel.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge