Welkom kleintje!

 

We hebben er samen heel erg lang over nagedacht. We wonen nu ongeveer een maandje samen en al heel lang wilde ik een huisdier erbij! Uiteindelijk heb ik Dylan over kunnen halen. We wilde geen hond, daar hebben we gewoon niet de tijd voor en dan zou hij niet de aandacht krijgen die hij verdient. Dat was onze gedachte. Daarom hebben we gekozen voor een kitten!

Laat ik eerst even terug komen over dat een we geen tijd hebben voor een hond. Dit is niet helemaal waar. Ik heb Nola namelijk ook in huis. Alleen een pup is echt iets heel anders als Nola. Ik ben er nu aangewend om Nola een paar keer per dagen uit te laten. Ook heb ik een veldje ontdekt waar Nola los mag lopen. Nola is dus helemaal in haar element!

kiwi rode kitten

Een kitten

30 mei ben ik jarig en ik wilde gewoon heel graag een kitten. Je kent het wel dat je voor je verjaardag of aan sinterklaas een huisdier vraagt. Zo vroeg ik dus een kitten. Over één ding waren Dylan en ik het eens. De kitten werd geen zwart-witte. We zagen heel veel mooierds en ook allerlei kleuren. Toen kwamen we bij een rode kitten. Ze was oud genoeg om weg te mogen ennnnn het was een poesje. Rode tabby poesjes komen niet vaak voor. Meestal zijn dit katers.

De naam

We maakte vorige week woensdag een afspraak. Natuurlijk kon ik niet wachten, want ik was verliefd. (note: nu ik dit schrijf ligt ze heerlijk naast me en geniet ik volop). Die avond mocht ik haar bekijken. Ze had hele lieve oogjes en was erg knuffelig! I like it! Deze nam ik mee! Dit werd mijn poesje. Mijn kiwi! Jaa je hoort het goed! Ze heet namelijk Kiwi!

Hier moet ik even wat over vertellen. Ik had tijdens de wedstrijd van Feyenoord samen met mijn nichtje namen bedacht. Het werd Kiwi, Sushi, Jillz of Mango. Mango viel al snel af, ik wilde namelijk twee lettergrepen net als Nola. Dylan noemt de poes van vrienden van ons al Sushi. Dus nee die ook niet. Toen was het Kiwi of Jillz. Dylan heeft de knoop doorgehakt. Het werd Kiwi! En OMG wat ben ik blij! Mijn liefde voor haar is nu al onvoorstelbaar.

Nola en Kiwi.

Wauw dat gaat echt waanzinnig goed. De eerste ontmoeting zat Kiwi in de reismand en mocht Nola ruiken. Kiwi was onwijs nieuwsgierig en dus vond ik het tijd om hem open te zetten. Ik legde Nola op de zij en ging met der knuffelen, terwijl Kiwi het huis verkende. Wauw Wauw. Nola vond het onwijs interessant en snuffelde wat. De volgende dag waren ze al onwijs aan het spelen en kwam Kiwi steeds uitdagen. De eerste keer alleen laten was wel eng. Nola heb ik vast gedaan in de bench en Kiwi los in de gang wel konden ze naar elkaar toe. Na drie uurtjes zag ik tot mijn verbazing dat Kiwi bij Nola in de bench lag. Toen wist ik het zeker dit komt wel goed. Nu slapen ze ’s nachts samen en piept Nola ook niet meer ’s nachts!!

Tot op de dag van vandaag ben ik gek op Kiwi en Nola. Ze doet het onwijs goed. Is erg lief en probeert elke dag wat nieuws uit! Kiwi is een voorbeeldige kitten, ik had mij niks beters kunnen voorstellen!

Liefs! Beaudine & Kiwi

Deze artikelen al gelezen?

17 reacties

  1. Wat een schatje 😍. Ik heb zelf een Duitse herder maar zou er nog heel graag een katje bij nemen. Jammer genoeg is onze Duits daar niet zo happig op dus zal het moeten uitstellen 😊

  2. OMG, wat een poeppie! Ik ben ook verliefd, ook vinden mijn apies dat niet zo leuk denk ik. Haha… En wat een super naam. Wist je dat katten houden van die ie klank aan het einde? Dus perfect gekozen.
    En fijn dat beide al zulke maatjes zijn. 🙂

  3. Aaawww wat een snoesje!! Ik houd van katten! In mijn appartementje vind ik het alleen jammer dat een poes niet naar buiten kan, anders had ik er ook al eentje gehad! Binnenkort heb ik wel een poezenlogeetje van vriendinnen die op vakantie gaan. Oud vrouwtje dat echt een binnenpoes is. Echt een lief ding ook.
    Laura blogde onlangs over: Ingescheurde nagel fixen met een theezakjeMy Profile

    1. Bij ons kan ze ook niet naar buiten hoor! Maar daar past een kat zich vanzelf mee aan. Ze mag wel op het balkon als ik bijvoorbeeld ook buiten ben. Super leuk dat je wel mag oppassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge