Lifestyle

Weetjes| Wat is Pinterest en wat kun je er allemaal mee doen??

Pinterest
Inmiddels is het wel een verslaving voor mij. Nike te doen? Dan maar even pinnen. Voor het slapen? Even pinnen. Het is een social media die gebruikt word door leden. Deze leden worden pinners genoemd. Langzaamaan word het een wereldwijde hit. In Nederland gebruiken 1,1 miljoen mensen Pinterest waarvan 131.000 mensen dagelijks.

keep calm


Wat is Pinterest?
In mijn posts zie je vaak voorbij komen dat je kan pinnen en Pinterest hartstikke leuk is maar, wat is Pinterest nu eigenlijk? Je kunt er van alles vinden van quotes, afbeeldingen, kleding, recepten, DIY, bruiloft, decoratie, tatoeages en ga zo maar door echt onwijs veel. Heb je een leuke foto gezin dan druk je op de ‘pin-it’ knop. Daarna moet je een bord selecteren en heb je je favoriete foto’s binnen handbereik. Je kan verschillende borden maken denk bv aan; gelegenheden (Pasen, kerst, sinterklaas) En het allergrootste voordeel je telefoongeheugen komt niet vol te staan! 🙂

Dit zijn al mijn verschillende borden.

Dit zijn al mijn verschillende borden.

Wat kun je doen met Pinterest?
Ik merk dat ik er een stuk creatiever ben geworden, er ging een wereld voor me open. Er staan 1000de tutorails. Makkelijke DIY om je huis, kamer, bureau simpel op te knappen. Er is genoeg te bekijken. En op je persoonlijke skills te verbeteren zeg ik het is een DO!

De pin-it knop is roze gekleurd! :)

De pin-it knop is roze gekleurd! 🙂

Maak vandaag nog een eigen profiel aan en word ook een pin-a-holic. Ga gauw naar www.pinterest.com enne; vergeet je mij niet te volgen?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Interieur inspiratie - Happiness by Beaudine
  9 april 2015 at 12:02

  […] Op dit moment ben ik gek op pallets. Eén van mijn borden op Pinterest heet ook zo en daar staan allemaal plaatjes van dingen die je kan maken van pallets. Echt ik heb […]

 • Reply
  Hoe werkt snapchat? | Happiness by Beaudine
  23 september 2015 at 20:50

  […] mijn blogs over wat is Pinterest en alles wat je moet weten over Whatsappen, ga ik het vandaag hebben over Snapchat. Wat is […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge