Persoonlijk

Wat is happiness voor mij?

Me blognaam doet er eer aan: Happiness. Happiness kun je niet kopen of ergens vinden, Happiness moet je zelf maken. De afgelopen maanden heb ik dat echt geleerd. Ik hoorde vaak: ‘geniet is van die kleine dingen om je heen!’ Ik verklaarde ze voor gek, dat deed ik toch? En nu besef ik meer en meer dat ik dat nooit gedaan heb. Ik genoot wel van dingen, maar niet die kleine dingen waar je juist zo blij om moet zijn. Vandaag ga ik jullie 10 dingen vertellen; wanneer ik echt geniet!

Happiness is voor mij…

…Dat ene moment wanneer ik even tegen moeders kan aankruipen!
Ik ben een moederkindje. Bij moeders kan ik alles kwijt! Een tijdje terug was ik flink ziek. Verkouden, hoofdpijn, misselijk etc. Ik kon toen echt niet wachten tot het zondag was en ik weer even dicht tegen moeders aan kon kruipen. Want wees eerlijk bij je moeder voelt het vertrouwt en fijn!

…Nola die mij bespringt als ik weer thuis kom!
Jullie weten ondertussen wel dat Nola echt mijn maatje is en ik eigenlijk geen seconde zonder haar wil zijn! Als ze mij dan uitgebreid begroet ben ik blijer dan ooit!

IMG_3009

…Naast Dylan in slaap vallen!
Ik voel me echt heel blij en gelukkig, als ik naast Dylan lig. Gewoon dat ene  momentje happiness wanneer ik in zijn armen in slaap val!

…Een recept uitproberen en er de dagen erna nog heerlijk van genieten!
Ik heb een tijdje echt de ene marsepein taart naar de andere taart gemaakt en soms was de vulling zo lekker dat je de dagen erna uitkijkt naar dat ene klein stukje taart! Taart op? Dan bakken we toch gewoon een nieuwe! Waarom? Omdat het kan!

…Samen een terrasje pakken met een vriendin of Dylan en volop genieten!
Ik vind het heerlijk om met mooie dagen lekker een terrasje te pakken en te genieten in het zonnetje. Langs het water en dan je ogen uitkijken naar alle boten of lekker kletsen en bruin worden!

…Het zonnetje dat weer volop schijnt!
Ik kan er niks anders op zeggen. Als ik kan genieten in de zon, mijn artikelen kan typen in de zon of wandelen in de zon. Voel ik me zo happy. Het lijkt wel alsof ik dan de wereld aankan. Elke tegenslag kan ik aan en alles lukt. Ik zing hard met de muziek mee, ik krijg een opleving om schoon te maken en op te ruimen. Ja, de zon geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn!

ik4

…Het item dat je zóóóó graag wilde hebben, plots in de uitverkoop is!
Ik denk dat iedereen dat gevoel wel kent. Dat ene paar schoenen staat als zó lang op je wishlist, maar je portemonnee laat het niet toe en dan… dat ene moment… Je ziet een week later weer die prachtig schoenen staan.. Ze zijn gewoon in de uitverkoop. En een half uur later ben je de trotse eigenaar van een mooi paar schoenen! Woeehhh!

…Als moeders mijn lievelingseten heeft klaargemaakt, op een dag als ik weer een dagje kom eten!
Zoals jullie weten ben ik heel veel bij Dylan. Zondag eet ik meestal thuis en soms ook een dag door de weeks. Mama vraagt wel eens wat ik dan wil eten. Het is echt een geluksmomentje als mama dan zoveel lekkers heeft klaargemaakt!

…Als een Blond item dat zolang was uitverkocht, weer in het assortiment is!
Ja, oké dat ik Blond verslaafd ben weet je inmiddels wel. Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn laatste Blond item gekocht is op de huishoudbeurs. Nu ik jarig ben geweest en we morgen onze verjaardag vieren voor familie, kan ik van mijn verjaardagsgeld mooi Blond shoppen!

Wat is voor jouw Happiness?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge