Blogger things

Wat gebruik ik allemaal precies voor mijn blog?

Mij leek het leuk om eens te laten zien welke dingen ik precies gebruik voor mijn blog. Van notitieboekjes tot mijn gopro. Ben je er klaar voor? Het is namelijk aardig wat!

Schrijven:
Voor het schrijven van de artikelen op mijn blog, gebruik ik mijn Asus laptop r704a-ty216h. Een hele mond vol haha! Hij werkt in ieder geval perfect en heeft een 17 inch beeldscherm, wat ik heel fijn vind werken.

blog benodigheden750x458

Fotografie:
De meeste foto’s maak ik met mijn Iphone of Gopro. Ik vind mijn Iphone echt geweldige foto’s maken en dit vind ik steeds leuker om te doen. Ik zoek uitdagingen op, opzoek naar leukere en mooiere foto’s.

blog benodigheden 750x409

Planning:
Voor mijn planning heb ik een eigen planning boekje gemaakt en hier ben ik heel blij mee. Elke keer als ik iets af heb. Zet ik er een fel gekleurde krul achter, zodat ik weet dat het af is!

Lijstjesprobleem:
Ik zal vast niet de enige zijn die overal lijstjes heeft liggen?  Ik heb mijn eigen bullet journal gemaakt. Hier schrijf ik alles in en ook mijn nieuwe post ideetjes!

blog benodigheden 750x469

Overige:
Verder gebruik ik picmonkey en befunky voor het bewerken van mijn foto’s. Natuurlijk drink ik genoeg, van muntthee tot aan homemade ijsthee!

Dit waren mijn dingen die ik gebruik voor mijn blog.
Vragen mag je altijd hieronder stellen!

Liefs Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge