Persoonlijk

Waarom ik ‘school’ zo mis

Inmiddels ben ik al weer een tijdje gestopt met school en merk ik dat ik het verschrikkelijk mis. Maar wat mis ik dan en wat zijn de nadelen en voordelen van het niet meer naar school gaan?

Ik heb nooit een echte hekel gehad aan school. Soms vond ik het moeilijk, maar school was echt de fijnste tijd in mijn leven. Ik mis alleen zo ontzettend het naar school gaan. Mijn vriendinnetjes mis ik, het wakker worden in de trein mis ik, de lachmomenten met klasgenoten etc.
Als ik iets over zou willen doen is het mijn schooltijd wel. Echt ik voelde me zo op mijn gemak.

Voordelen

♥  Veel vrije tijd.
♥  Geld verdienen.
♥  Geen huiswerk.
♥  Geen overvolle treinen om 08.00u ’s morgens.
♥  Op tijd thuis zijn.
♥  Geen proefwerkweek!

Nadelen

♥  Minder sociale contacten.
♥  Vriendinnen minder zien.
♥  Te veel vrije tijd > Verveel momentjes.
♥  Stufi missen.
♥  Geen starbucks, omdat je de hele dag aan het ploegen was op school.
♥  Geen sushi eten in het tussenuur met vriendinnen.

En het is niet dat ik niks leuks kan doen met klasgenootjes, maar zij hebben genoeg huiswerk en wanneer zij kunnen kan ik niet en wederzijds. Lastig plannen dus. Ik weet niet hoe hun rooster eruit ziet, waar ze mee bezig zijn en wat ze moeten doen.

Maar nu ben ik aan het werk. Heb ik niet overal boeken liggen van de pabo en kan ik lekker geld verdienen. Dat bevalt ook prima hoor! Ik bedoel ik vind mijn werk onwijs leuk en heb het er naar mijn zin, maar af en toe mis ik school.

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  16 juli 2015 at 22:31

  Ik begin straks aan mijn laatste jaar, en dan ben ik eindelijk klaar 😀 Om eerlijk te zijn kan ik niet wachten om te gaan werken, want de laatste 2 jaar loop ik al fulltime stage (zonder betaald te worden -.-)
  Toch is en blijft het studentenleven wel lekker 😉
  Laura – Dagelijkse hap blogde onlangs over: Homemade: UiencompoteMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge