Persoonlijk

Waarom de zomer awesome is

Ik houd van de zomer! De zon, de felle kleuren nagellak, bruin worden, zwemmen, chillen, wijntjes drinken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vandaag heb ik 10 dingen op een rij waarom de zomer geweldig is!

♥  Je nagels lakken in de alle felste kleuren! Nu mag en kan het gewoon. Ik heb behoorlijk wat nagellak. Bij mijn ouders heb ik een hele voorraad (ook kleuren die ik totaal niet gebruik!) en bij Dylan begint het ook al steeds meer te worden 13! Nagellak vind ik nu eenmaal helemaal geweldig!

IMG_3048
♥  De jurkjes mogen weer uit de kast. Ik vind het met de herfst en winter veel te koud, zelfs met een panty. Ja voor etentjes en gelegenheden maak ik een uitzondering, verder draag ik in de zomer echt regelmatig een jurkje. Ik heb er 2 die ik regelmatig draag. Een roze en beige kleurige!

♥  Oké ik haat de winter. In Nederland is de winter echt gadverdamme gewoon. Regen, regen en nog meer regen. Wij kennen hier amper sneeuw. Ja misschien één dag, want daarna is het weer drap. Ik verlang naar het warme weer; buiten eten, tot laat buiten zitten en zonnen! Echt van mij mag het altijd zomer zijn. Ik ben niet geboren om in Nederland te wonen denk ik. Geef mij maar zon, zee en cocktails.

IMG_3045
♥  De zomer geeft mij zoveel meer energie. Ik sta vroeg op ( dit heb ik de laatste twee weken wel heel erg 🙁 ) 09:00 uur sta ik naast mijn bed en doe ik rustig aan. ’s Avonds ga ik rond 12/1 uur naar bed omdat, Dylan de volgende ochtend weer moet werken. Helaas ben ik 9 van de 10 keer niet moe en ga ik nog even op mijn telefoon blogs checken of pinnen.

♥  De allerlekkerste fruitsoorten liggen weer ik de winkels. Zo ben ik gek op aardbeien en meloen. Echt als tussendoor, in de salade, in de smoothie of bij de barbecue. Elke dag is er tijd voor een heerlijk stuk fruit!

♥  Jaa de shorts kunnen weer uit de kast. Ik wil in de lente nog wel eens een short dragen met een panty, maar er gaat niks boven een short op de warmste dagen van het jaar. Je hoeft ook niet bij na te denken. Zodra je een short pakt om ’s morgens aan te doen, kan je elk shirtje/topje wel aantrekken. Ook schoenen zijn geen probleem of je nu ballerina’s neemt of slippers. Het kan gewoon!

♥  Check de natuur eens in de zomer. Alles ziet er zo vrolijk uit! Overal bloemen en fel groen gekleurd gras. Echt het laat me zo genieten van elke dag. Wanneer ik hier uit het raam kijk zien de bomen er zo ongelofelijk mooi en vrolijk uit!

♥  De zomer zorgt voor zo ongelofelijk veel inspiratie! Ik ben altijd bezig met nail art en ik wil alles op de foto zetten en misschien heb ik nu een veel te goed zelfbeeld, maar ik vind dat ik er 10 x beter uitzie wanneer het zomer is en dus heb ik zin om meer dingen te fotograferen en alles te willen vast leggen! Gewoon omdat ik vind dat het kan.

♥  IJsjes eten. Ik ben dol op ijsjes, maar kom niet aan met een cornetto of een oubliehoorn ijsje want echt die hoef ik niet. Klinkt minachtend hé! Helaas is dat niet waar. Wanneer mijn broertjes een Cornetto of oubliehoorn softijsje krijgen, neem ik 1000x liever een raketje of kinderijsje (softijsje) Ik vind de horentjes zo vies van een oubliehoorn. Waterijsje vind ik echt geweldig en met het warme weer kan ik er zo 5 op!

♥  Wandelen met Nola in de zomer maakt het helemaal af! Ik geniet ervan om haar zo te zien rennen en genieten van het mooie weer. Hier in de buurt hebben we ook een geweldig water waar je om heen kan lopen en dus een uur lang plezier kan hebben! Nu is Nola een echt Diva! Zo kan ze geen pootje geven en heeft ze bij mij ook wel de neiging om te doen wat ze zelf wilt dus loslopen wil ze bij mij niet altijd! Ohh maar dit doet ze wel bij mijn broertje die geeft haar ook flink op haar donder hihi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge