Persoonlijk

Waar geloof jij in?

Ik ben niet gelovig als geloven in God. Maar ik geloof wel in liefde, wonderen, vriendschap, mezelf en lachen. Maar waarom geloof ik hierin? De 5 dingen waar ik in geloof vind je hier…

IMG_1925

Ik geloof in lachen

Life is better when you’re laughing!

Ik houd van lachen. Lachen is gezond toch? Zodra ik lach naar iemand krijg je gauw een lach terug. En voel je je een stuk blijer. Wanneer ik een dag niet bewust heb gelachen voel ik me echt somber. Als ik echt een dag gelachen heb voel ik me zo gelukkig!

Ik geloof in liefde

Door Dylan heb ik echt gezien wat liefde is. Samen ga je ergens voor en maak je je sterk. Liefde voor mensen om mij heen. Liefde voor het leven. Want ja ik ben gewoon gek op liefde ♥

Ik geloof in wonderen

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wonderen bedoel ik mee dat er iets gebeurd maar, ik echt niet kan vertellen hoe dat is gebeurd. Ik heb in mijn 20 jaar al een heleboel meegemaakt, waarvan ik hoopte dat het uitkwam. En zo opeens gebeurde het ook. Ja wonderen bestaan.

Ik geloof in vriendschap

Ik spreek me beste vriendinnetje niet dagelijks maar ik weet wel dat ik met wat dan ook terecht kan bij haar. Ik geloof echt dat vriendschap er voor een lange tijd is. Ik ben echt blij met alle lieve vrienden om me heen!

Ik geloof in mezelf

If you believe in yourself. Anything is possible!

Geloven in jezelf dat is iets wat je moet doen. Het geeft je kracht door te gaan. Onze intuïtie zegt niet voor niks dat je iets moet doen of ergens voor moet gaan!

Waar geloof jij in?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge