Nagels

W7 Nail polish + swatches

Ik weet dat ze bij de op=op winkel W7 make-up verkopen. Ik heb wist niks van W7 en dacht eerst dat het make-up was die totaal niet dekte. Toen ik het had opgezocht, was het een prima nagellakje. Dat zou ik best wel een willen proberen dacht ik en daarom heb ik drie W7 nagellakjes meegenomen van uit de winkel! Kijk snel verder naar het resultaat!

nagellak roze

Laten we beginnen met de meest felgekleurde nagellak die ik ook heb gehad. Dit is de 14 Fluorescent Pink van W7. Ik heb hier twee laagjes aangebracht. Hij dekt super fijn en heeft ook nog eens een mooi, dik kwastje. Zo hoefde ik niet tien keer over mijn nagel heen. De kleur is onwijs fluorescent dus hij doet hier zeker zijn naam eer aan! Ik denk dat deze nagellak het mooiste staat, wanneer je een donker huidje hebt!

nagellak blauw

Dit is een super mooie blauwe kleur. Hij heet 35 Brazan blue. Ook hier heb ik twee laagjes gebruikt. Hij dekt ook nu super fijn en netjes. Ik kon hem heel fijn en precies aanbrengen. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij onwijs fijn is: hij heeft een mooie, dikke kwast en droogt snel op! Ik ben er heel blij mee.

nagellak oranje

En dan nu de laatste een leuke oranje kleur! Dit is de 9 Orange Dazzle van W7. Ik vond hem onwijs leuk voor Koningsdag! Ook hier heb ik twee laagjes aangebracht en zoals je kan zien schijnt hij nog erg door. Ik zou dus eerst een witte laag aanbrengen als basis en daarna twee laagjes Orange Dazzle. Verder vind ik glitters persoonlijk niet heel fijn met het verwijderen. Ik heb deze nagellak ook als laatste geswacht, want tijdens het verwijderen zaten mijn handen onder de glitters. Ik werd gek, ik blijf boenen! Verder vind ik het een geslaagde nagellak voor Koningsdag. Dus laat Koningsdag maar beginnen!

Conclusie:
Alle drie de lakjes dekken prima, zijn makkelijk aan te brengen en hebben een mooie, brede kwast. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik onwijs tevreden ben over het merk. Ik wilde zo graag weer rennen naar de winkel voor nieuwe haha! Maar ik heb mij weten te beheersen!

Bij de op=op winkel zijn de W7 nagellakken 3 voor €7,00. Ze bevatten 15 ml.

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kelly
  29 maart 2016 at 10:30

  Ze zien er echt heel mooi uit 🙂
  Kelly blogde onlangs over: TDN goes GermanyMy Profile

 • Reply
  Mariska
  29 maart 2016 at 12:16

  Dat klinkt best goed! Die oranje is inderdaad zo leuk voor Koningsdag 😀 Leuk gedaan Beau!
  Mariska blogde onlangs over: Puma creepers | Nieuwe schoenen outfitMy Profile

 • Reply
  Fleur
  29 maart 2016 at 17:31

  Oh wauw, wat een mooie kleuren!
  De oranje vind ik heel gaaf! Beetje jammer dat het geen gellak is..

 • Reply
  Amanda - MindandBeauty.nl
  30 maart 2016 at 08:02

  Wat kun jij je nagels netjes lakken zeg! Links lukt bij mij nog wel, maar andersom is altijd een uitdaging haha. Ik vind nummer 14 een mooi kleurtje voor de zomer, maar nummer 9 vind ik helemaal niets. Smaken verschillen natuurlijk, maar hij is wel grappig voor Koningsdag! Blijft de nagellak eigenlijk lang zitten?
  Amanda РMindandBeauty.nl blogde onlangs over: Review РChanel LE LIFT Firming Anti Wrinkle Cr̬me FineMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   30 maart 2016 at 23:02

   Dank je wel! Het is een kwestie van oefenen, heel veel oefenen! De kleuren zijn vrij fel en je moet er ook echt van houden :). De nagellak blijft zonder topcoat ongeveer 3 dagen zitten, daarna moest ik het er eigenlijk wel weer afhalen!
   Beaudine blogde onlangs over: Blond Amsterdam stash #5My Profile

  Leave a Reply

  CommentLuv badge