Persoonlijk

De voordelen van het dragen van een pruik

MAC lipstick Pink Nouveau

Ik draag een pruik, zoals jullie misschien wel weten. Nu leek het mij leuk om de voordelen op een rij te zetten. Wat dacht je van de perfecte krullen of het aanbrengen van make-up? Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Haren stylen op een kop.
Ik style mijn haren op een kop. Of dit nu föhnen, stylen of krullen is, alles doe ik terwijl de pruik op een piepschuime kop staat. Dat houdt eigenlijk in, dat ik altijd alles keurig gestyled heb, ik kan namelijk perfect rond mijn hoofd!

Te warm?
Ik heb het super makkelijk wanneer het te warm is! Ik doe dan namelijk gewoon mijn pruik af. Ik heb schijt aan de mensen die dat kunnen zien. Verelijk het met naakt liggen in de zon, dat doe je ook gewoon en dan maakt het je ook niet uit dat andere mensen je zien.

Haren makkelijk wassen in de wasbak.
Wanneer ik even geen zin heb om te douchen. Of ik heb tijdens het douchen te weinig tijd gehad om mijn pruik te wassen. Dan kan ik hem makkelijk wassen in de wasbak! Super simpel en ik kan prima zien wat ik dan eigenlijk aan het doen ben.

Droogt snel.
Ik denk dat dit komt door de shampoo die ik gebruik, maar ik laat mijn pruik altijd drogen op de kop. Beneden ga ik dan lekker mijn ding doen. Na een half uurtje is mijn haar droog en kan ik hem op. Ik geef echt de voorkeur uit naar het opdrogen aan de lucht. Een föhn gebruik ik zelden! Dat beschadigd mijn pruiken alleen maar meer!

Makkelijk make-up aanbrengen.
Ik breng mijn make-up altijd aan als ik mijn pruik af heb. Super makkelijk ik zorg gewoon dat mijn foundation iets over mijn haarlijn gaat en zo zien je niks van de make-up rand! Eigenlijk het grootste voordeel: De foundation belandt niet in mijn pruik. Super toch?!

Geen verbranding tijdens krullen met ene krultang.
Je kent het vast wel: je hebt je vinger of voorhoofd verbrandt aan een krultang…. Daar heb ik geen last van, ik krul mijn pruiken op een kop. Of ik doe krulrollers na het wassen in. Terwijl de pruik op de kop staat, ga ik slapen. De volgende morgen heb ik een volle bos krullen. Ik hoef dus niet te denken aan krullers waar je op ligt.

Dit waren de 6 voordelen van het dragen van een pruik. Ik moet eerlijk bekennen dat het nog moeilijk was op voordelen te vinden. Het dragen van een pruik is helemaal niet leuk! En daarom ga ik het de volgende keer hebben over de grote nadelen van het dragen van een pruik!

Welk voordeel lijkt jou het fijnst?

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Marjoleinee
  12 april 2016 at 18:16

  Zo klinkt het dragen van een pruik wel heel erg ideaal haha! Jij hebt dan ook wel een prachtige pruik.
  Marjoleinee blogde onlangs over: Leg jouw herinneringen vast! | Fotoboek ReviewMy Profile

 • Reply
  Annemae
  12 april 2016 at 19:06

  Wat mooi om te lezen dat je je pruik ook gewoon af durft te zetten!
  Annemae blogde onlangs over: Spring is in the airMy Profile

 • Reply
  Vandana
  12 april 2016 at 23:33

  Moedig dat je dit zo vertelt!

 • Reply
  Sabine
  13 april 2016 at 18:01

  Leuk te lezen wat voor voordelen er zijn 😀 Mij lijkt het fijn om makkelijk van kapsel te kunnen wisselen, in de zomer en winter bijvoorbeeld. Al doe je dat misschien niet snel…
  Sabine blogde onlangs over: Jarig + ziekMy Profile

 • Reply
  Kelly
  31 mei 2017 at 11:19

  De pruik staat je erg leuk! En super dat je schijt hebt aan anderen, gewoon de pruik afdoen als het te warm is. Denk dat veel pruiken dragers daar nog veel te moeilijk over doen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge