Zwangerschap

Volgens de wetenschap verwachten wij…

Er zijn altijd 2 vragen die je tijdens een zwangerschap krijgt. Vraag 1: ‘was het gepland?’ Ik haat deze vraag zo erg! Wat verwachten ze dat je zegt? ‘Ja had toevallig nog plek vrij in me agenda?’ En punt 2 wat maakt dat uit.. we zijn er even blij mee! En vraag 2: ‘wat hoop je dat het wordt?’ Als je dan zegt jongen of meisje krijg je terug als antwoord:  ‘wat maakt het uit als het maar gezond is!’ Natuurlijk is dat het belangrijkste maar eerlijk is eerlijk iedereen heeft een wens. En dat is waar ik jullie meer over ga vertellen! 

Iedereen heeft wel een voorkeur jongen of meisje. natuurlijk is dat niet het belangrijkste. Omdat wij al een prachtige zoon hebben hopen wij stiekem op een meisje. Ik heb het altijd gezegd ik wil eerst een zoon en daarna een dochter. Omdat ik nog al bekent sta om mijn ongeduldigheid ging ik samen met Beaudine (die ook hoopt op een meisje haha!) “broodje aap” verhalen lezen op Internet. Om over 9 weken te kijken of het allemaal echt zo is. Ik neem jullie mee in de verhalen van internet en zal ze daarna toelichten!

 • We begonnen bij de Chinese kalender.
  Daar stond een duidelijke roze stip. Ik dacht bij me zelf ja ja puur toeval! Ging ik ben terug kijken naar de tijd met Jayden, en ja hoor een blauwe stip!
 • Geef je ineens meer om je uiterlijk zeggen ze dat je een jongen krijgt. Maakt het niet uit hoe je er uit ziet? Dan krijg je een meisje.
  Nou eerlijk gezegd ik ging vaak zonder make-up de deur uit. En doe dat nog steeds vaak.
 • Eet je ineens zoet? Dan zeggen ze dat de kans op een meisje. Eet je juist hartig? Dan is de kans op een jongen groter.
  Sinds mijn zwangerschap eet ik zo een zak snoep weg welverdiende echte cola sleutel snoepjes. En het is soms zo erg dat ik mijn vriend naar de winkel stuur om ze te halen.
 • Heb je ruwe handen? Reken dan op een jongen. Heb ken juist lekkere zachte handen?
  Reken dan op een meisje. Ik heb werkelijk geen idee! Volgens mijn vriend heb ik ruwen handen.
 • Heb je ineens last aan een pukkel gezicht? Reken dan op een meisje. Heb je juist een super glad gezicht? Reken dan op een jongen.
  Nou eerlijk waar, mijn gezicht is zo erg de laatste tijd.. dat ik gewoon sinds kort allemaal gezicht producten gebruik zodat het er nog een beetje goed uit blijft zien..
 • Aan de buik kan je ook vaak zien wat het geslacht is.
  Maar ik heb nog geen zwangerschap buikje dus daar moeten we nog even op wachten.

Als ik zo alle verhalen bij elkaar zie ( en er zijn er nog veel meer) en ik moet ze allemaal geloven denk ik dat we een meisje krijgen! We moeten nog 9 weken wachten en dan weten we het. En uiteraard deel ik dat gelijk met jullie!

Vanmiddag staat de 2de echo gepland dus volgende week krijgen jullie een baby update!

Q: zou jij het geslacht willen weten als je een kindje verwacht?

Liefst Joanna.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Eveline Fleur
  3 april 2017 at 15:51

  Haha wat een leuk artikel. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik heb ook gehoord dat als je veel trek hebt in zoet dat het dan een meisje wordt. Ik hoop voor jullie dan ook dat dit het geval is hoor! <3 Zou inderdaad heel leuk zijn 1 van elk geslacht. 🙂

  • Reply
   Joanna
   4 april 2017 at 21:08

   dankjewel! jaa ik eet ineens heel veel snoepjes dus ik ben heel benieuwd of het echt allemaal waar is. we gaan het over een paar weken zien.

 • Reply
  Jessica J.
  4 april 2017 at 15:00

  Origineel artikel! Ik duim mee dat jullie eerste kindje een meisje wordt. 🙂 Ik kijk uit naar je update!
  Jessica J. blogde onlangs over: My scentful life #48 • Terrasjes, wandelen en een weekendje weg!My Profile

  • Reply
   Joanna
   4 april 2017 at 21:10

   dankjewel! ja wij gaan ook duimen en ik ben ook erg benieuwd of alle verhaaltjes kloppen. maandag komt de nieuwe baby up date online. groetjes!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge