Visitekaartjes van drukwerkdeal.nl

visitekaartjes drukwerkdeal.nl

Visitekaartjes stond al heel hoog in mijn prioriteiten lijstje voor mijn blog. Het is iets wat ik heel graag wilde hebben. Een visitekaartje is immers professioneel en iets wat je kan delen met anderen. Eindelijk heb ik mooie visitekaartjes , en ik ben er stiekem best wel trots op!

visitekaartjes drukwerkdeal.nl

Via Photoshop heb ik al eens een visitekaartje gemaakt. Ik vind het namelijk heel erg leuk om te knutselen en uit te proberen in Photoshop. Ik wilde de naam van mijn blog in dezelfde letters als mijn ‘logo’ en daaronder dan een soort slogan.

Op de achterkant wilde ik mijn url, een kleine stukje tekst en een aantal linkjes van mijn social media.

Ik knutselde het één en andere en zo kwam dit pareltje eruit rollen. Het kaartje is ook in hetzelfde kleurtje gestoken als de hexcode van mijn blog.

Via een reclame op de tv, kwam ik uit bij drukwerkdeal. Wegens een actie krijg je 200 visitekaartjes voor maar één euro?! Tegen die aanbieding kon ik echt geen nee zeggen en daarom had ik ze maar gauw besteld!

visitekaartjes drukwerkdeal.nl visitekaartjes drukwerkdeal.nl

Het duurde ongeveer twee dagen voor ik de kaartjes binnenkreeg. De visitekaartjes zijn dubbelzijdig gedrukt en voelen stevig aan. Gewoon zoals een visitekaartje moet zijn. De letters op het kaartje zijn onwijs scherp, dus ik heb het goede formaat gebruikt ;).

Goed nieuws: De actie van drukwerkdeal is wegens succes verlengd en loopt nog tot en met 29 mei!

Wat vind jij van mijn nieuwe visitekaartjes?

Liefs,
Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge