Verhuistips!

verhuistips

Vandaag deel ik mijn verhuistips met jou! Hoe pak je in en wat kan je nu het beste doen! Lees snel verder, dan vertel ik jullie er meer over!

Verhuistip #1 – Gooi weg

Het is echt van belang dat je sorteert in wat weg kan en wat niet. Zo heb ik echt onwijs geminimaliseerd. Ik ben in de kerstvakantie een dag bij mijn ouders geweest en daar heb ik echt heel veel weggegooid.

Verhuistip #2 – Begin op tijd

Ik heb heel goed naar mijn planning gekeken. Ik ben iemand die graag zelf alles wilt doen, ik weet dus ook echt in welke doos wat zit. Als wij de sleutel krijgen van onze woning zit ik midden in mijn toets week. Niet slim en echt niet mijn keuze geweest. Toch heb ik in de voorjaarsvakantie echt heel veel ingepakt. Zo heb ik dus het meeste klaar en staan de nodige dingen nog in de kamer.
verhuistips inpakken

Verhuistip #3 – Dozen markeren.

Al mijn dozen zijn gemarkeerd met kleuren en nummers. Op een blad staan de kleuren en nummers, daarachter staat globaal wat erin zit. Ook staat er de kamer waar de doos heen moet en ook weer in het klein globaal wat erin zit.

Verhuistip #4 – Verhuisdozen hoeven niet duur te zijn

Typ in op google ‘goedkope verhuisdozen’ en je hebt er zo een aantal voor een paar tientjes!

Verhuistip #5 – Kamers kenmerken

Op de dag van de verhuizing hang ik op elke kamer een papier. Als ik dan in een andere kamer ben, kan iedereen de juiste kamer vinden!

En als laatste geniet! Ook al word ik er echt even niet goed van. Ik spreek mijzelf keihard toe dat dit het allemaal waard is! Laat het maar snel 13 april zijn!

Welke verhuistip vond jij goed!

Liefs Beaudine!

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge