Persoonlijk

Vaarwel Nikon P90, Welkom Canon EOS 1200D

Ik was zo goed bezig. Ik had al mijn moed bij elkaar geraapt en twee video’s gemaakt. Het enige wat ik hoefde te doen was editen! En toen gebeurde er iets waar ik heeeel kwaad om was!

Filmpjes maken… Ik ben er geen ster in! Totaal niet! Maar hé alles moet je leren toch? Ik ging aan de slag en maakte de nodige foutjes. Twee filmpjes, 200 fragmenten en 50 minuten opneemtijd verder…. Het resultaat was alles behalve goed, mijn camera gaf een ruis in mijn video. Waardoor ik dus geen HD kwaliteit had. Ik baalde zo hard! Ik was ondertussen al halverwege het editen en dan nu opeens dit! Ik had alles gedaan wat ik kon. Handleiding opgezocht, gekeken naar mijn camera instellingen, maar niks hielp! 

Toen begon ik te googelen. En kwam ik erachter, dat mijn camera heeft geen HD instelling had. Daardoor waren mijn fragmenten niet zoals ik had gehoopt! Ik baalde als een stekker en moest dus op zoek naar een nieuwe camera. Mijn camera heb ik verkocht en ik heb de camera van mijn broertje over genomen. 

Canon EOS 1200D

CANON EOS 1200D

Wauw! Wat ben ik blij met deze camera! Ik heb dus een Canon EOS 1200D. De foto’s zijn 10.000.000 keer beter en video’s maak ik nu als een pro. Nou zo voel ik mij dan in ieder geval! Ik had namelijk twee korte fragmenten gemaakt en bekeken; het resultaat was geweldig! Gewoon een prima video! Ja, dit was de camera die ik zocht!

HOE CANON HET BESCHRIJFT

Ik ben toch wel heel erg benieuwd, wat Canon over de camera zegt!

Foto’s waarop je trots kunt zijn

Maak kwalitatief hoogwaardige foto’s en video’s met elk hun eigen karakter. 18 Megapixel beelden van de Canon EOS 1200D zitten boordevol details en zijn groot genoeg om tot een grootte van A2+ te worden geprint. Movies hebben een professionele uitstraling en zien er schitterend uit wanneer je deze afspeelt op je HD-TV thuis.

Leg herinneringen vast, zelfs als het donker wordt

Wanneer het donkerder wordt, vergroot de Canon EOS 1200D de lichtgevoeligheid zodat je foto’s scherp blijven en je minder snel de flitser hoeft te gebruiken.

Verder zit er de lens: EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II bij.

LATEN WE EENS DE GEMAAKTE FOTO’S BEKIJKEN

blond nagellak Nola

WAT IK ERVAN VIND

Het enige wat ik hier aan toe te voegen is: ‘het klopt’ Ik ben zo intens gelukkig met deze camera en ik hoop dat wij de allerbeste vrienden mogen worden.

Verder heb ik nog twee sites waar ik het één en ander vandaan gehaald hebt. Allereerst de blog van Heleen Schrijvershof en een fotoblog van Evelien Oerlemans. Mocht je dus iets niet weten of wil je nog handigheid krijgen in een bepaald onderwerp/instelling? Dan zou ik zeker even kijken op deze blogs!

Er komen nu alleen nog maar foto’s online die met deze prachtige camera zijn gemaakt!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Yvonne Kuijt
  27 november 2015 at 17:09

  Mooie site Beaudine

  • Reply
   Beaudine
   27 november 2015 at 17:10

   ♥♥♥

 • Reply
  Ed Kuijt
  27 november 2015 at 17:25

  Hoi Beaudine,

  Goed bezig hoor en veel succes met je camera.

  xx Paps
  Ed Kuijt blogde onlangs over: Gratis computerset is geleverdMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   4 december 2015 at 20:53

   ♥♥♥

 • Reply
  Iris
  29 november 2015 at 03:47

  Zo fijn hè, een nieuwe camera! Veel plezier ervan!
  Iris blogde onlangs over: Geluk zit in een klein hoekje #6My Profile

  • Reply
   Beaudine
   29 november 2015 at 03:58

   Jaa ben er echt heel erg blij mee! Iedereen moet even poseren 😛 Dank je wel! X

 • Reply
  sophie
  30 november 2015 at 17:53

  Ah ziet er echt uit als een topper! ik wil ook graag een nieuwe maar ben nog zoekende haha 🙂
  sophie blogde onlangs over: Lief dagboek #21 een ego-maatschappij?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge